Loyalis aanwezig op het VNG Jaarcongres

Vandaag en morgen vind je Loyalis bij stand 31 op het VNG jaarcongres 2023 in Groningen. Kom langs en stel je vragen aan onze specialisten over inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid en de impact van de nieuwe CAO Gemeenten per 31 december 2023.

Gemeenten hebben het bij Loyalis al goed geregeld!
Bijna alle gemeenten in Nederland hebben onze arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Daar zijn we blij mee, want Loyalis is al meer dan 20 jaar dé vertrouwde partner voor gemeenten op het gebied van inkomenszekerheid en arbeidsvermogen. We hebben veel kennis van de cao en regelingen van de gemeenten waardoor onze AOV past bij de behoeften van deze sector. Dat maakt ons uniek. We denken vooruit en snappen de impact van de nieuwe CAO Gemeenten per 31 december 2023. De AOV voor gemeenten passen we dan ook aan op deze nieuwe situatie. Dus geen zorgen, bij Loyalis zit je, ook vanaf 31 december 2023 en met je bestaande AOV-contract, nog steeds goed! 

Meer dan 40% van de medewerkers van gemeenten is al goed verzekerd!
En voor de niet-verzekerde medewerkers is de €10 werkgeversbijdrage (vanaf 31 december 2023) een extra stimulans om ook hun inkomen voordelig te beschermen bij arbeidsongeschiktheid. 

Wil je meer weten?
Stel je vraag aan de medewerkers van onze Helpdesk.