'Als je inkomen goed geregeld is, is dat een gerust gevoel'

Manon Duchateau van Universiteit Maastricht vertelt:
'Inkomenszekerheid is geen vanzelfsprekendheid. Veel mensen denken niet na over de gevolgen van uitval of arbeidsongeschiktheid op je inkomen. Pas als je in de situatie terecht komt, gaan mensen zich verdiepen in wat er geregeld is. Maar dan is het al te laat. Als je arbeidsongeschikt raakt, lever je in op je inkomen. Dat kan een flinke impact op je levens standaard en uitgavenpatroon hebben. Denk aan je vaste lasten of alle leuke dingen. Het geeft een gerust gevoel om het goed geregeld te hebben.

Bij Universiteit Maastricht ondersteunen we medewerkers op allerlei manieren in hun financiële fitheid. Door de inflatie en ontwikkelingen in de economie, vinden we het des te belangrijker om hier aandacht voor te hebben. De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Loyalis draagt bij aan die financiële fitheid en biedt onze mensen inkomenszekerheid.

Samen met Loyalis optimaliseren we onze processen. Die samenwerking verloopt heel prettig. Je wordt op een eenvoudige en begrijpelijke manier meegenomen in de materie. Loyalis denkt echt met je mee over wat mogelijk is. Samen komen we stap voor stap dichter bij inzicht door overzicht, voor onszelf én onze medewerkers.'