Menu
foto werken bij a.s.r. loyalis

Werken bij Loyalis

Loyalis, Gids in Inkomen & Zekerheid

  • Wil jij werken bij de beste werkgever van 2021?
  • Het verschil maken door onze klanten optimaal te bedienen?
  • Werkgevers en werknemers uit diverse sectoren helpen om zaken rond inkomen en zekerheid goed te regelen?

Dan is werken bij Loyalis iets voor jou!

Een merk van a.s.r.
Loyalis is een merk van a.s.r. één van de grootste verzekeraars van Nederland. Loyalis is dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid voor werkgevers en werknemers in de sectoren overheid, onderwijs, zorg, bouw, vervoer en energie- en nutsbedrijven. En dé gids in de complexe wereld van sociale en inkomenszekerheid die ondersteunt bij duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Kleinschalig en gemoedelijk
Werken bij Loyalis betekent onderdeel zijn van een kleinschalige organisatie met een gemoedelijke sfeer. Onze 150 specialisten staan elke dag klaar voor onze klanten. Onze business is heel specifiek. Je hoeft niet alles te weten over verzekeringen om bij ons te komen werken. Bij Loyalis krijg je volop de mogelijkheid om te leren, te ontdekken en te groeien in je loopbaan en je eigen ontwikkeling. 

De voordelen voor jou
Omdat Loyalis onderdeel van a.s.r. is, maak je gebruik van alle voordelen van werken bij a.s.r. Dat betekent goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, flexibel werken, eigen regie, veel aandacht voor jouw vitaliteit, een fijne werkplek en vooral ook leuke collega’s. 

Foto Sandy Leenen HR adviseur Loyalis

"Bij Loyalis stimuleren we je om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat past bij een organisatie die constant werkt aan verbeteringen om de klant optimaal te bedienen. Werken bij Loyalis is werken in een leuke informele sfeer. Dit alles maakt werken bij Loyalis zo bijzonder!"

  • Sandy Leenen
  • HR-adviseur Loyalis
foto medewerker Loyalis met quotes

Zelf een Loyalis gids worden?

Wil jij onze klanten ook optimaal bedienen en één van onze gidsen worden? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, ondernemende en leergierige collega’s. Kijk op de website van a.s.r. voor onze vacatures. Staat er geen passende vacature bij? Stuur ons dan een open sollicitatie. Bij ons staat de koffie altijd klaar. Je bent welkom!

Actuele vacatures

We hebben bij Loyalis op dit moment deze openstaande vacatures:

Procesbegeleider Claims

Coördinator Workforcemanagement