Nieuws & pers

Dit is de plek om op de hoogte te blijven van nieuws, actuele informatie of tips over inkomenszekerheid. Het laatste nieuws en tips automatisch ontvangen? Meld u dan nu aan voor Loyalis actueel.

Actuele berichten

Blog - Het is wachten op Japan

Vertrouwen in de centrale banken. Daar lijken we alles mee te kunnen samenvatten. Beleggers geloven dat de centrale banken in de wereld wel bijsturen en blijven stimuleren als er weer iets gebeurd. Niet gek, tot noch toe hebben zowel de Amerikaanse, Europese als Japanse bank de economie proberen te stimuleren. En tot op heden voelen beleggers zich comfortabel genoeg om aandelen te blijven kopen, wat de plus in ons Global Equity, dat uit aandelen bestaat, fonds verklaart.

Lees meer

Consumentenpanel Keurmerk Klantgericht Verzekeren

Wij hebben het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Het Keurmerk eist dat verzekeraars helder en duidelijk communiceren over hun verzekeringen. Of ze dat ook doen, kunt ú het beste beoordelen. Word daarom lid van het online consumentenpanel van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. 

Als u lid wordt, draagt u bij aan begrijpelijkere informatie over verzekeringen. Daarnaast helpt u mee om te beoordelen of een verzekeraar het Keurmerk Klantgericht Verzekeren verkrijgt, behoudt of verliest. U krijgt bovendien een vergoeding. Met uw hulp kunnen we de informatie over verzekeringen écht verbeteren!

Lees meer

Blog - Bijkomen van de Britse kater

De eerste dagen na het referendum van de Britten, wisten de media van gekkigheid niet waar ze de ruimte vandaan moesten halen om te kunnen schrijven over dit toch wel onverwachte besluit van de Britse bevolking. De pond daalde tot aan een niveau van begin jaren 80, de koersen over de hele wereld zakten met recordaantallen en...

Lees meer

Blog - Brexit: de gevolgen

Allereerst moet duidelijk zijn: dit gaat om een politieke crisis. Natuurlijk, de financiële markten reageren heftig op de redelijk onverwachte uitslag. Zeker omdat beleggers stiekem rekenden op een storm in een glas water. De Britten zouden uiteindelijk wel blijven, was de heersende gedachte. Maar uiteindelijk heeft Brexit vooral politiek gezien enorme consequenties. Daarover later meer. Eerst de invloed op onze eigen fondsen.

Lees meer

Blog - Stilte voor de storm

Ons aandelenfonds vertelt wel een redelijk rechttoe, rechtaan verhaal. Het Global Equity fonds dat vooral reageert op het totale economische klimaat, laat een lichte groei zien. En op zich komt dat overeen met wat we in de wereld zien. De consument in de VS heeft het goed. De olieprijs is laag waardoor de energieprijs is gedaald en daarbij: de gemiddelde Amerikaan spaart sinds een paar jaar redelijk fanatiek, wat ruimte geeft voor toekomstige consumptie. Komt bij dat het bedrijfsleven in Europa voorlopig erg gebaat is bij de recente ingrepen van de Europese Centrale bank.

Lees meer

Pers

Journalist, redacteur of copywriter? Wij helpen u graag verder. U kunt met vragen of voor informatie terecht bij onze persvoorlichter. Hij helpt u graag verder.

Pers sta ik graag te woord. Mail naar guido.mennens@loyalis.nl of bel +31 (0)6 - 105 575 25

Naam
Guido Mennens
Functie titel
Persvoorlichter
Bedrijf
Loyalis