Menu

Bereikbaarheid & reactietermijnen

Goede bereikbaarheid is bij ons erg belangrijk. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u snel, persoonlijk door experts te woord wordt gestaan als u telefonisch contact met ons opneemt.

Telefonisch contact

Wij staan van maandag tot en met vrijdag telefonisch voor u klaar van 8 uur tot 17.30 uur. U kunt onze medewerkers van de klantenservice direct bereiken via telefoonnummer 045 645 91 90 (lokaal tarief). Om u zo goed mogelijk te helpen, vragen wij u uw klantnummer bij de hand te houden. Wij kunnen uw vraag dan sneller en beter beantwoorden.

Status Medisch acceptatieproces

Voor het medisch acceptatieproces werken wij nauw samen met de ReMedicalGroup (RMG). Hebt u een vraag over de status van het medisch acceptatieproces? Dan kunt u terecht bij RMG via het telefoonnummer: 0251 674 674.

Wachttijden

Als u ons belt krijgt u normaal gesproken binnen ongeveer 1 minuut een medewerker te spreken. Sommige momenten van de dag zijn drukker dan andere. Het kan dan voorkomen dat u iets langer moet wachten om een medewerker aan de lijn te krijgen. Wij streven ernaar om de wachttijd niet langer te laten zijn dan 5 minuten. Bovendien krijgt u altijd persoonlijk een medewerker te spreken. Wanneer het onverwacht druk is, kunt u een terugbelafspraak maken. Wij bellen u dan op een voor u geschikt moment terug.

Doorverbinden

Onze medewerkers van de klantenservice kunnen uw vragen in de meeste gevallen beantwoorden. Als het niet lukt, verbindt de medewerker u door met een medewerker die u wel verder kan helpen. U kunt er dus op rekenen dat wij u juiste informatie geven.

Niet tevreden?

Hebt u een klacht over Loyalis? Neemt u dan eerst contact met onze klantenservice, zodat wij onduidelijkheden kunnen wegnemen en het voortaan beter kunnen doen. Blijft u het oneens of ontevreden over een behandeling, product of dienst? Dan kunt u een klacht indienen.

Reactietermijnen

Hebt u vragen of een verzoek? Wij proberen zo snel mogelijk op uw vraag of verzoek te reageren. U kunt uiterlijk binnen 8-10 werkdagen een reactie verwachten. Wij maken hierbij geen verschil tussen reacties per telefoon, e-mail of post. Als wij uw vraag niet binnen de reactietermijn kunnen beantwoorden, informeren wij u over de voortgang. Wij geven dan aan wanneer wij kunnen antwoorden.

Tijdelijk langere reactietijd

Let op! Op dit moment ontvangen wij meer vragen en verzoeken dan normaal. Hierdoor zijn onze reactietermijnen langer dan u van ons mag verwachten. Afhankelijk van uw vraag ontvangt u binnen 8 weken een reactie. We verwachten dat deze langere reactietijd de komende weken nog hetzelfde blijft.