Menu

Bereikbaarheid & reactietermijnen

Goede bereikbaarheid is bij ons erg belangrijk. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u snel, persoonlijk door experts te woord wordt gestaan als u telefonisch contact met ons opneemt.

Contact met onze klantenservice

De medewerkers van onze klantenservice staan voor u klaar op werkdagen van 8 uur tot 17.30 uur. De contactgegevens vindt u hier. Om u zo goed mogelijk te helpen, vragen we u uw klantnummer bij de hand te houden. Dan kunnen we uw sneller verder helpen.

Medisch acceptatieproces

Bij het aanvragen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering stellen we u enkele gezondheidsvragen. Lees meer over het medisch acceptatieproces.

Wachttijden

Als u ons belt krijgt u normaal gesproken binnen ongeveer 1 minuut een medewerker te spreken. Sommige momenten van de dag zijn drukker dan andere. Het kan dan voorkomen dat u iets langer moet wachten om een medewerker aan de lijn te krijgen. Wij streven ernaar om de wachttijd niet langer te laten zijn dan 5 minuten. Bovendien krijgt u altijd persoonlijk een medewerker te spreken. Wanneer het onverwacht druk is, kunt u een terugbelafspraak maken. Wij bellen u dan op een voor u geschikt moment terug.

Doorverbinden

Onze medewerkers van de klantenservice kunnen uw vragen in de meeste gevallen beantwoorden. Als het niet lukt, verbindt de medewerker u door met een medewerker die u wel verder kan helpen. U kunt er dus op rekenen dat wij u juiste informatie geven.

Niet tevreden?

Hebt u een klacht over Loyalis? Neemt u dan eerst contact met onze klantenservice, zodat wij onduidelijkheden kunnen wegnemen en het voortaan beter kunnen doen. Blijft u het oneens of ontevreden over een behandeling, product of dienst? Dan kunt u een klacht indienen.

Reactietermijnen

Hebt u vragen of een verzoek? Wij proberen zo snel mogelijk op uw vraag of verzoek te reageren. U kunt uiterlijk binnen 8-10 werkdagen een reactie verwachten. Wij maken hierbij geen verschil tussen reacties per telefoon, e-mail of post. Als wij uw vraag niet binnen de reactietermijn kunnen beantwoorden, informeren wij u over de voortgang. Wij geven dan aan wanneer wij kunnen antwoorden.