Ons beleid...

Wij houden u graag op de hoogte van ons beleid en onze producten. Onderstaand vindt u alle noodzakelijke informatie over over onze kwaliteitseisen en onze dienstverlening. Hebt u nog aanvullende vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op:
 045 - 579 61 11.

Beleidszaken

Voor meer informatie klikt u op een van onderstaande links:

Medische zaken

Bij het afsluiten van een levensverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering gelden bepaalde voorwaarden. Naast de gegevens op het aanvraagformulier vragen wij daarom enkele medische gegevens. Die gegevens hebben wij nodig om een medische beoordeling te kunnen doen.

Wij vragen u om de gegevens in te vullen op de gezondheidsverklaring. Bij de gezondheidsverklaring vindt u een toelichting. Lees de toelichting door voordat u de gezondheidsverklaring invult. Er staat duidelijk in omschreven wat voor u belangrijk is.

Medische keuring

Soms is er een medische keuring nodig. Voor u is het belangrijk om te weten hoe deze keuring in zijn werk gaat. 

Bij vragen of klachten over de medische beoordeling kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via  045 - 579 61 11 (op werkdagen van 8 tot 17.30 uur).

Processen en producten

Voor meer informatie over verzekeringen verwijzen wij u graag naar de onafhankelijke informatie van Wijzer in geldzaken of Alles over verzekeren.

Voorlopige dekking

Zodra wij uw aanvraag voor een verzekering ontvangen, geldt een voorlopige dekking voor de aangevraagde verzekering. Deze voorlopige dekking loopt zolang wij uw aanvraag in behandeling hebben.

Lees meer