Menu

Over Loyalis

Gids in Inkomen & Zekerheid

Loyalis is dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Inkomen is een pijler onder het bestaan. Het zorgt ervoor dat u noodzakelijke, maar ook leuke uitgaven kunt doen. We helpen u uw inkomen te beschermen bij onverwachte gebeurtenissen zoals arbeidsongeschiktheid. Zo bent u altijd zeker van een goed inkomen en voorkomt u geldzorgen. Maar liever nog zetten we in op het voorkomen van uitval. Door te investeren in vitaliteit, als ook in kennis, werkomgeving en -balans. Maar preventie écht goed aanpakken is een flinke klus. En een klus op maat. We hebben de expertise in huis om hierbij te helpen.

Zeggen wat we doen, doen wat we zeggen

Met meer dan 150 specialisten zijn we graag uw persoonlijke gids in de complexe wereld van de sociale en inkomenszekerheid. 

We kennen en begrijpen uw sector

Sinds 2002 verzorgt Loyalis inkomensaanvullingen op sociale regelingen vanuit de overheid, pensioenfondsen en de cao. We zijn diepgeworteld in de sectoren overheid, onderwijs, zorg, energie- en nutsbedrijven, bouw en umc's. Dit komt door onze historie. We zijn namelijk ontstaan als bedrijfstak binnen APG. APG is de pensioenuitvoerder voor organisaties in bijna al deze sectoren. Dit stelt ons in staat om u een inkomensoplossing op maat te bieden.

Sinds mei 2019 is Loyalis een merk van a.s.r. We werken nog steeds nauw samen met APG om u optimaal van dienst te zijn. Als gids in Inkomen & Zekerheid ondersteunen we werknemers én werkgevers. Met inkomenszekerheid, maar ook zeker met preventie, vitaliteit en hulp bij verzuim en re-integratie.

Hulp nodig of meer informatie?

Wenst u meer informatie of hebt u hulp nodig? Geen probleem. Onze klantenservice staat voor u klaar. Wordt uw vraag wellicht al behandeld op onze pagina veelgestelde vragen