Menu

Over Loyalis

Inkomen & Zekerheid

Loyalis is dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Inkomen is een pijler onder het bestaan. Het zorgt ervoor dat u noodzakelijke, maar ook leuke uitgaven kunt doen. We helpen u uw inkomen te beschermen bij onverwachte gebeurtenissen zoals arbeidsongeschiktheid. Zo bent u altijd zeker van een goed inkomen en voorkomt u geldzorgen. Maar liever nog zetten we in op het voorkomen van uitval. Door te investeren in vitaliteit, als ook in kennis, werkomgeving en -balans. Maar preventie écht goed aanpakken is een flinke klus. En een klus op maat. We hebben de expertise in huis om hierbij te helpen.

Binnenkort komt u ons tegen

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Loyalis heeft meer dan 150 specialisten die graag uw gids zijn in de complexe wereld van de sociale en inkomenszekerheid. U kunt bij ons terecht voor:

  • Inzicht in en het afdekken van financiële risico’s zoals bij arbeidsongeschiktheid
  • Hulp, onderzoek en advies bij preventie, verzuim en re-integratie
  • Trainingen om vakbekwaam, gemotiveerd en vitaal te blijven
  • Een persoonlijke gids in de complexe wereld van sociale en inkomenszekerheid

Oplossingen op maat

We zijn actief in de sectoren overheid, onderwijs, bouw, zorg & welzijn, vervoer, woningcorporaties en energie- en nutsbedrijven. Onze kracht is dat we in deze sectoren veel kennis en ervaring hebben en hun cao’s en pensioenregelingen goed kennen. Dit stelt ons in staat inkomensoplossingen op maat te maken. Dat maakt ons uniek.

Hoe werken we?

Uw behoeften en vragen zijn ons uitgangspunt. We kijken naar de korte én lange termijn en zorgen voor een grondige aanpak. Bij voorkeur samen met u en altijd met persoonlijke aandacht.

Onze ervaren consultants:

  • hebben veel kennis en ervaring binnen onze sectoren
  • zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving
  • geven u advies en oplossingen op maat voor ingewikkelde vraagstukken
  • hebben korte lijnen met werkgeversorganisaties en sociale partners
  • delen graag hun kennis van sociale en inkomenszekerheid met u

Graag maken we kennis met u

Graag stellen we ons aan u voor en vertellen we wat voor u kunnen betekenen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

Loyalis...

...bestaat uit 3 bedrijfsonderdelen: