Menu

Eerste AOV webinar 2021 een succes

11 februari 2021

Het zal u maar overkomen. U raakt (deels) arbeidsongeschikt. Hoe kunt u uw inkomen daartegen beschermen? En wat kunnen we voor u betekenen in deze situatie? We snappen dat u zich graag goed wilt laten informeren.

Deze middag organiseerden we ons eerste algemene AOV webinar voor werknemers van dit jaar. Een reactie van een van de deelnemers: “Helder, prettig en laagdrempelig verhaal”. In een sessie van een half uur leggen 3 van onze specialisten de AOV kort en krachtig uit en beantwoorden vragen als: Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Hoe werken onze verzekeringen? Wat als ik ziek word?

Specialisten aan het woord tijdens webinar

Marie van Rijswijk van ons Klantcontactcenter en spreekster tijdens het webinar: “Ik spreek klanten natuurlijk dagelijks vanuit mijn rol. De persoonlijke aanpak past bij Loyalis. We willen werknemers goed informeren over de mogelijkheden om zich te beschermen tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid en op welke manier we er zijn als u in deze situatie terecht komt. Geen onderwerp waar men dagelijks mee bezig is. Het webinar is een mogelijkheid om uzelf goed te laten informeren.”

Ook een AOV webinar volgen? 

We organiseren jaarlijks meerdere van deze webinars. Bekijk hier wanneer een volgende editie plaatsvindt.