Menu

Betaaldata

Wanneer maken wij uw aanvulling over?

De datum waarop u betaald wordt hangt af van de verzekering die u hebt afgesloten. Dit kan te maken hebben met de datum waarop wij uw verzoek hebben ontvangen of wanneer uw werkgever het tegoed overmaakt op uw rekening.

Betaaldata pensioen of uitkering 2020

24 januari
24 juli
26 februari
26 augustus
26 maart
25 september
24 april
26 oktober
26 mei
26 november
26 juni
21 december

Betaaltermijnen Levensloop

Levenslooptegoeden betalen we uit aan uw werkgever. Hebt u geen werkgever meer dan betalen we uw volledige levenslooptegoed in één keer direct aan u zelf uit. 

De uitbetalingen aan werkgevers vinden iedere derde vrijdag van de maand plaats. Nadat uw werkgever het tegoed van ons heeft ontvangen betaalt uw werkgever het bedrag aan u uit. Soms kan dit pas in de daaropvolgende maand. Bespreek dit met uw werkgever. Verzoeken die we ontvangen vóór de 1e van de maand, en ook door de werkgever zijn ingevuld, worden zoveel mogelijk uitbetaald in die maand. Verzoeken die we ontvangen na de 1e van de maand maar voor de tweede vrijdag van de maand, verwerken we ook zoveel mogelijk in die maand. Ook hierbij moet de werkgever zijn deel hebben ingevuld. 

Hebt u geen werkgever? Dan betalen we het tegoed rechtstreeks aan u uit rond de 26e van de maand. Verzoeken tot halverwege de lopende maand, verwerken we zoveel mogelijk in die maand.