Menu

Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Altijd een goed inkomen? Zó geregeld!

Speciaal voor werknemers van Un1ek

U draagt bij aan de ontwikkeling van een ander. Elke dag weer. Dat is een hele uitdaging, want er speelt veel en de eisen zijn hoog. Het is daarom belangrijk dat u goed voor uzelf zorgt. Want als u arbeidsongeschikt raakt, heeft dat veel gevolgen. Ook op uw inkomen. Un1ek biedt haar medewerkers de mogelijkheid om voordelig een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten bij Loyalis. Hiermee beschermt u voordelig uw inkomen bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid. Dat is toch het grootste risico.

Uw voordelen

  • Minstens 70% inkomen gegarandeerd tot AOW-leeftijd
  • Re-integratiebonus als u nog genoeg zelf verdient
  • Premiekorting door collectief
  • Extra inkomenszekerheid bij hypotheekaanvraag
  • Geen medische vragen*
  • Geen medische vragen

  • Dekkingen Onderwijs (ABP)

  • Dekkingen Kinderopvang (PFZW)

  • Voor wie?

  • Waarom kiest Un1ek voor Loyalis?

Wat kost de verzekering?

De verzekering van Loyalis sluit aan op wat er al is geregeld via uw cao en pensioenregeling. De premie voor medewerkers bij de kinderopvang (PFZW-pensioen) verschilt daarom van de premie voor medewerkers uit het onderwijs (ABP-pensioen). Ook de hoogte van het salaris is van invloed op de premie. Uw werkgever houdt de premie in op uw brutosalaris waardoor u netto minder betaalt.

Rekenvoorbeelden Onderwijs (ABP)

De premie voor medewerkers van onderwijs is 0,347% van het inkomen. De opbouw van het ABP-pensioen wordt bij arbeidsongeschiktheid (voor een deel) voortgezet.

Maandinkomen2.500
3.500
4.500
Brutopremie p/mnd8,68
12,17
15,62
Nettopremie p/mnd
5,17
7,24
9,31

Rekenvoorbeelden Kindervang (PFZW)

De premie voor medewerkers van de kinderopvang is 0,587% van het inkomen. De premie valt 10% hoger uit als minder dan 50% van uw collega's deelneemt aan de verzekering.

Maandinkomen1.500
2.000
2.500
Brutopremie p/mnd
8,81
11,74
14,68
Nettopremie p/mnd
5,59
7,00
8,75

De getoonde premies zijn gebaseerd op de dekking 0-80% en zijn geschat. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.

Bereken uw maandpremie

Bereken uw premie gebaseerd op uw eigen salaris. Vul alleen uw brutomaandsalaris in. U ziet direct het nettobedrag per maand dat u betaalt voor deze verzekering.

U bent automatisch goed verzekerd!

U doet bij indiensttreding automatisch mee en hoeft zich niet aan te melden voor deze collectieve verzekering. Un1ek heeft al alles voor u geregeld. De maandpremie voor deze verzekering houdt Un1ek in op uw brutosalaris. Daardoor hebt u fiscaal voordeel en betaalt u netto minder. Wilt u niet meedoen? Dan kunt u de afstandsverklaring ondertekenen en inleveren bij Un1ek. U bent dan niet verzekerd en betaalt natuurlijk ook geen premie.

Het verhaal van Elise

''Thuis was het gewoon heel zwaar...''

Denkt u dat arbeidsongeschiktheid u niet overkomt? Dat dacht Elise (docente, getrouwd, 2 kinderen) ook. Ze vertelt over een moeilijke periode in haar leven.