Menu

Arbeids­ongeschiktheids­verzekering 

Altijd een stabiel inkomen? Zó geregeld!

Speciaal op maat voor u en uw collega's

Vitaal blijven is belangrijk. Niet alleen nu, maar ook nog over 10 jaar. Toch is uitval niet altijd te voorkomen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan flinke impact hebben op uw financiële situatie. Want dat kan uiteindelijk dalen tot bijstandsniveau. Het zal u maar overkomen. U raakt (deels) arbeidsongeschikt. Daarom is het verstandig om uw inkomen te beschermen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Dankzij de collectieve afspraken van mboRijnland met Loyalis, sluit u deze nu gemakkelijk én met korting af. U bent zo zeker van een stabiel inkomen tot uw AOW-leeftijd. Wat er ook gebeurt. 

Tijdelijke actie: geen gezondheidsvragen 

Vraagt u in de periode van 11-01 tot 31-03 2021 de AOV aan? Dan stellen we geen gezondheidsvragen. Een voordeel, want u gaat sneller door het aanvraagproces. Dit heet blanco acceptatie. Bent u op dit moment ziek en verzuimend? Ook dan kunt u de verzekering nu blanco aanvragen. Herstelt u? Dan gaat de dekking van de verzekering in als u minstens 4 weken onafgebroken en volledig weer aan het werk bent. U bent vanaf dan volledig verzekerd zonder uitsluitingen op uw dekking (of wachttermijn). Herstelt u niet? En leidt de oorzaak van uw verzuim tot arbeidsongeschiktheid? Dan hebt u geen recht op een uitkering. 

Uw voordelen

  • Salaris volledig verzekerd, hoeveel u ook verdient
  • Flexibel: uitkering tot uw eigen AOW-leeftijd
  • Op maat: verzeker en betaal alleen wat echt nodig is
  • Makkelijk: automatische premie-inhouding via uw salaris
  • Voordelig: minstens 20% premiekorting

Over de AOV

  • Dekkingen

  • Acceptatie & aanvraag

  • Wat kost het?

Direct aanvragen

Houd uw rekeningnummer en salarisstrook bij de hand. U krijgt gelijk inzicht in uw premie.

Het verhaal van Elise

''Thuis was het gewoon heel zwaar...''

Denkt u dat arbeidsongeschiktheid u niet overkomt? Dat dacht Elise (docente, getrouwd, 2 kinderen) ook. Ze kijkt terug op een zware tijd. Bekijk haar verhaal.