Menu

Arbeids­ongeschiktheids­verzekering

Altijd een stabiel inkomen? Zó geregeld!

Speciaal op maat voor jou en je collega's

Kamer van Koophandel vindt het belangrijk om jou vitaal te houden. Niet alleen nu, maar ook nog over 10 jaar. Toch is uitval niet altijd te voorkomen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan flinke impact hebben op jouw financiële situatie. Want dat kan uiteindelijk dalen tot bijstandsniveau. Het zal je maar overkomen. Je raakt (deels) arbeidsongeschikt. Daarom adviseert Kamer van Koophandel om je inkomen te beschermen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dankzij de collectieve afspraken met Loyalis, sluit je deze nu gemakkelijk én met korting af. Je bent zo zeker van een stabiel inkomen tot je AOW-leeftijd. Wat er ook gebeurt.

Tijdelijke actie: geen gezondheidsvragen 

Vraag je in de periode van 18-01-2021 tot en met 17-04-2021 de AOV aan? Dan stellen we geen gezondheidsvragen. Een voordeel, want je gaat sneller door het aanvraagproces. Dit heet blanco acceptatie. Ben je op dit moment ziek en verzuimend? Ook dan kun je de verzekering nu blanco aanvragen. Herstel je? Dan gaat de dekking van de verzekering in als je minstens 4 weken onafgebroken en volledig weer aan het werk bent. Je bent vanaf dan volledig verzekerd zonder uitsluitingen op je dekking (of wachttermijn). Herstel je niet? En leidt de oorzaak van jouw verzuim tot arbeidsongeschiktheid? Dan heb je geen recht op een uitkering.

Jouw voordelen

  • Salaris volledig verzekerd, hoeveel je ook verdient
  • Flexibel: uitkering tot je eigen AOW-leeftijd
  • Op maat: verzeker en betaal alleen wat echt nodig is
  • Makkelijk: automatische premie-inhouding via je salaris
  • Voordelig: minstens 20% premiekorting

Over de AOV

  • Dekkingen

  • Acceptatie & aanvraag

  • Wat kost het?

Direct aanvragen

Slimme keuze! Al veel collega's gingen je voor.  Kies hieronder de situatie die voor jou van toepassing is en doorloop de stappen. Houd je rekeningnummer en salarisstrook bij de hand. Je krijgt gelijk inzicht in je premie.

Ervaringsverhaal van Corné

Denk je dat arbeidsongeschiktheid jou niet overkomt? Dat dacht Cornee (39 jaar, ambtenaar, getrouwd, 2 kinderen) ook. Hij vertelt openhartig over deze moeilijke periode in zijn leven. ''Toen ik diabetes kreeg was ik pas 33 en hoofd ICT bij een gemeente...''. Door alle complicaties werd hij arbeidsongeschikt. Dit hij dit zelf nooit verwacht. Zijn leven ziet er nu minder rooskleurig uit. Gelukkig had hij ooit op advies van een collega een arbeidsongeschiktheidsverzekering gesloten. Hij hoeft zich geen zorgen te maken over de financiën. Gelukkig, want er zijn al zorgen genoeg.