Menu

Arbeids­ongeschiktheids­verzekering 

Altijd een stabiel inkomen? Zó geregeld!

Speciaal op maat voor jou en je collega's

Vitaal blijven is belangrijk. Niet alleen nu, maar ook nog over 10 jaar. Toch is uitval niet altijd te voorkomen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan flinke impact hebben op jouw financiële situatie. Want dat kan uiteindelijk dalen tot bijstandsniveau. Het zal je maar overkomen. Je raakt (deels) arbeidsongeschikt. Daarom is het verstandig om je inkomen te beschermen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Dankzij de collectieve afspraken van Avans Hogeschool met Loyalis, sluit je deze nu gemakkelijk én met korting af. Je bent zo zeker van een stabiel inkomen tot je AOW-leeftijd. Wat er ook gebeurt. 

Tijdelijke actie: geen gezondheidsvragen 

Vraag je in de periode van 30-09 tot 14-11-2020 de AOV aan? Dan stellen we geen gezondheidsvragen. Een voordeel, want je gaat sneller door het aanvraagproces. Dit heet blanco acceptatie. Ben je op dit moment ziek en verzuimend? Ook dan kun je de verzekering nu blanco aanvragen. Herstel je? Dan gaat de dekking van de verzekering in als je minstens 4 weken onafgebroken en volledig weer aan het werk bent. Je bent vanaf dan volledig verzekerd zonder uitsluitingen op je dekking (of wachttermijn). Herstel je niet? En leidt de oorzaak van jouw verzuim tot arbeidsongeschiktheid? Dan heb je geen recht op een uitkering.

Jouw voordelen

  • Salaris volledig verzekerd, hoeveel je ook verdient
  • Flexibel: uitkering tot je eigen AOW-leeftijd
  • Op maat: verzeker en betaal alleen wat echt nodig is
  • Makkelijk: automatische premie-inhouding via je salaris
  • Voordelig: minstens 20% premiekorting

Nog meer verdiepen?

Volg het webinar donderdag 15 oktober 16:30 - 17:00 uur

Meer informatie nodig om een passende keuze te kunnen maken? Volg dan het Loyalis AOV webinar, speciaal en alleen voor Avans medewerkers.  Wie kunnen het nu beter overbrengen dan onze eigen specialisten. Tijdens een korte interactieve sessie krijg je live uitleg door vier Loyalis-specialisten, van onze productspecialist AOV tot het gezicht van de Klantenservice Werknemers. Haal je voordeel uit deze extra oriëntatie.

Kun je niet mee kijken op 15 oktober? Dan kun je deze ook op een later moment terugkijken via deze pagina.

Over de AOV

  • Dekkingen

  • Acceptatie & aanvraag

  • Wat kost het?

Direct aanvragen

Houd je rekeningnummer en salarisstrook bij de hand. Je krijgt gelijk inzicht in je premie.

Het verhaal van Elise

''Thuis was het gewoon heel zwaar...''

Denk je dat arbeidsongeschiktheid jou niet overkomt? Dat dacht Elise (docente, getrouwd, 2 kinderen) ook. Ze kijkt terug op een zware tijd. Bekijk haar verhaal.