Menu

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Voordelig en op maat verzekerd

Inkomensaanvulling regelen

Wat blijft er over van uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid?

Meestal niet zo veel. Uitkeringen van de overheid en het pensioenfonds zijn vaak tijdelijk en ontoereikend. Regel daarom iets extra's. De verzekeringen van Loyalis sluiten aan op wat er in uw sector bij arbeidsongeschiktheid al is geregeld. Door de overheid (WIA), in uw cao of via uw pensioenfonds. U verzekert alleen wat echt nodig is en behoudt altijd een stabiel inkomen. Meer weten? Zoek hieronder uw werkgever en bekijk informatie op maat.

Uw gids in Inkomen & Zekerheid

We kennen én begrijpen uw sector

Sinds 2002 verzorgt Loyalis inkomensaanvullingen op sociale regelingen vanuit de overheid, pensioenfondsen en de cao. We zijn diepgeworteld in de sectoren overheid, onderwijs, zorg, energie- en nutsbedrijven, bouw en UMC's. Dit komt door onze historie. We zijn namelijk ontstaan als bedrijfstak binnen APG. APG is de pensioenuitvoerder voor organisaties in bijna al deze sectoren.

Sinds mei 2019 is Loyalis een merk van a.s.r. We werken nog steeds nauw samen met APG om u optimaal van dienst te zijn. Als gids in Inkomen & Zekerheid ondersteunen we werknemers én werkgevers. Met inkomenszekerheid, maar ook zeker met preventie, vitaliteit en hulp bij verzuim en re-integratie.