Products

Arbeidsongeschiktheid

Regel een goed inkomen bij arbeidsongeschiktheid! 32% komt niet meer rond bij arbeidsongeschiktheid....terwijl u voor een paar euro goed verzekerd bent!

Wat kost verzekeren?

Premie indicatie
U moet een keuze maken.

Is verzekeren wel nodig?

Bekijk of de verzekering bij uw situatie past

Doe nu de test!

Meer weten over onze verzekering?

Pensioen

Ruim 75% van de Nederlanders kampt met een pensioentekort... ...hebt u al nagedacht over uw pensioen?

Wat kunt u doen wanneer u bijvoorbeeld...

 • meer verdient dan
  € 105. 075
 • ZZP'er bent

Vertel me meer

Overlijden

Meer dan 50% van alle nabestaanden gaat er financieel op achteruit... ... met de nabestaandenverzekering van Loyalis vult u het inkomen van uw gezin aan.

Als u iets overkomt...

 • structureel extra inkomen voor uw gezin
 • maandelijkse uitkering
 • kies zelf het bedrag 

Bereken premie

Onze verzekeringen

Wilt u meer weten over de nabestaandenverzekeringen van Loyalis?

Vertel me meer

ANW-compensatie

Bouwt u pensioen op bij ABP? Individuele oplossing voor het wegvallen van de ANW-compensatie

Op 1-5-2018 vervalt de Anw-compensatie in de ABP-pensioenregeling. Hierdoor daalt bij uw overlijden het inkomen voor uw partner nog verder, want ook een uitkering van de overheid is niet gegarandeerd.

Onze oplossing
Loyalis biedt een oplossing voor het wegvallen van de ANW-compensatie: Loyalis Nabestaandenverzekering. Hiermee krijgt uw partner bij uw overlijden een aanvullend inkomen tot aan de AOW-leeftijd. Deze verzekering kunt u zelf direct afsluiten bij ons.

Wat biedt de Loyalis Nabestaandenverzekering?

 • Maanduitkering voor uw partner/kind als u overlijdt
 • U bepaalt zelf de hoogte van de uitkering
 • U kiest zelf hoe lang de uitkering loopt

Actueel | Belastingvoordeel en mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering

Hoe zit dat?

Met onze arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt u belastingvoordeel. Heeft uw werkgever een contract afgesloten met Loyalis? Dan wordt de premie op uw brutosalaris ingehouden en hebt u direct maandelijks het belastingvoordeel. Hebt u zélf de arbeidsongeschiktheidsverzekering Algemeen afgesloten? Dan kunt u de premies aftrekken bij uw belastingaangifte onder 'Uitgaven voor inkomensvoorzieningen'. U ontvangt van ons een jaaropgave van de betaalde premie.

Actueel | Loyalis biedt oplossing wegvallen Anw-compensatie ABP

Op 1 mei 2018 vervalt de Anw-compensatie in de ABP pensioenregeling. Dit kan voor uw partner financieel nadelige gevolgen hebben. Uw nabestaande krijgt alleen onder bepaalde voorwaarden een uitkering van de overheid. Door het wegvallen van de Anw-compensatie van ABP kan het inkomen van uw nabestaande nog verder versoberen. We krijgen hier de laatste tijd dan ook best wel veel vragen over. Loyalis medewerker Dalibor Lucic beantwoordt de meest gestelde vragen voor u in deze korte video.  

Loyalis biedt u daarom de Loyalis Nabestaandenverzekering. Overlijdt u? Dan is uw partner verzekerd van een aanvullend inkomen tot aan de AOW-leeftijd.

Wat te doen als ik...

Iedereen maakt leuke en minder leuke momenten mee in het leven. Deze ‘life events’ hebben grote of kleine gevolgen voor uw toekomst en zijn van invloed op uw financiële situatie.

Waarom Loyalis?

Loyalis is specialist in inkomenszekerheid en pensioenaanvullingen. Wij bieden producten en diensten op het gebied van arbeidsongeschiktheid, nabestaandenregelingen en pensioenaanvullingen. De voordelen van Loyalis:

 • de perfecte aanvulling op uw pensioen
 • door afspraken met werkgevers is korting op uw premie mogelijk
 • solide bedrijf, onderdeel van APG groep