Menu

Preventie: gezonde werkstijl met balans

Een vitale organisatie met duurzaam inzetbaar personeel. Waar begint u met uw strategisch beleid? Met onze dienst Gids in Duurzame Inzetbaarheid zorgen we voor inzicht door overzicht. Het is namelijk belangrijk om te onderzoeken welke thema’s uw aandacht nodig hebben om uw doel te realiseren. Focust u zich op vitaliteit? Of heeft preventie, verzuim, re-integratie en/of zekerheid een impuls nodig? Uw behoefte en organisatiedoelstellingen staan bij Loyalis centraal. Op deze pagina zoomen we in op het thema preventie. Een thema dat door de waan van de dag nogal eens vergeten wordt.

Of bel ons: 045 645 93 20

Loyalis-preventie-thema-foto

Zet in op preventie: duurzame inzetbaarheid

Bij Loyalis zien we preventie als een belangrijk thema. Voorkomen van (langdurig) uitval staat in onze filosofie voorop. Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers fit en vitaal blijven? Ondanks de (soms te hoge) werkdruk, stress en uitdagingen op de werkvloer? U wilt graag dat ze met plezier naar hun werk blijven gaan. Om zo de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen en uitval en ziekte zoveel mogelijk te voorkomen. Met slimme oplossingen, diensten en tools bieden we u handvatten om het thema preventie goed beet te pakken.

 

Persoonlijke aandacht, ontwikkeling en balans

Vitaliteit en preventie gaan hand in hand. Hoe gaat u hiermee om? Kunnen uw collega’s openlijk met u praten over thema’s als vitaliteit, veerkracht en werkplezier? En hoe staat het met de werk-privébalans? Medewerkers voelen zich graag gehoord, geef ze daarom voldoende persoonlijke aandacht. Met ons product a.s.r. eMood® kunt u laagdrempelig de dialoog aangaan. U krijgt direct inzicht in wat er leeft binnen uw organisatie. De tool meet op wekelijkse basis het werkgeluk, de vitaliteit, de toewijding en productiviteit  binnen uw organisatie(teams). Dashboards op teamniveau maken het mogelijk om de juiste prioriteiten in gesprekken aan te brengen.

U wilt uw medewerkers beschermen tegen uitval, zoals burn-outs. Investeer daarom in persoonlijke ontwikkeling, werkplezier en biedt opleidingsmogelijkheden. Dit geeft ruimte in mobiliteit en flexibiliteit. Met opleidingen, trainingen en workshops helpt u uw medewerkers bovendien om bewust en tactisch om te gaan met thema’s als werkdruk en werkplezier. Dit doen wij met trainingen als Elke dag werkplezier en Leren navigeren.

Het voorkomen van (langdurige) uitval, zorgt bovendien voor financiële voordelen voor uw WGA-ERD en/of (semi)collectieve AOV-verzekering. Door in te zetten op preventie zorgt u voor schadelastbeperking en houdt u grip op de hoogte van uw de premie op de lange termijn. Met het Vitaliteitsbudget helpen we u hierbij. We stimuleren en inspireren u om slim in te zetten op vitaliteit én preventie.

Gids in Inkomen & Zekerheid

Als uw betrouwbare partner en gids bespreken we graag uw doelstellingen.
Om zo samen passende interventies te vinden. Wellicht lopen er al mooie projecten,
waar we op kunnen inhaken met de strategische aanpak. We gaan graag
vrijblijvend met u het gesprek aan. 

Of bel ons: 045 645 93 20

Zelf vast aan de slag gaan?

Wilt u zelf alvast op zoek gaan naar een passende oplossing? We zijn ervan overtuigd dat we samen uw doelen kunnen bereiken! Met de juiste mix van producten, diensten, trainingen én eigen inzet. Bekijk hieronder vast enkele mogelijkheden.