Menu

Over Loyalis

Gids in Inkomen & Zekerheid

Zeggen wat we doen, doen wat we zeggen

Of het aandachtspunt voor uw organisatie nu ligt bij vitaliteit, verzuim en re-integratie, preventie of zekerheid… Loyalis is dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. 

Met meer dan 150 specialisten zijn we graag uw persoonlijke gids in de complexe wereld van de sociale en inkomenszekerheid. Als betrokken partner denken we mee over oplossingen voor uw uitdagingen. Benieuwd hoe we dit doen? Bekijk dan hieronder onze diensten, producten en opleidingen.

We kennen en begrijpen uw sector

Sinds 2002 verzorgt Loyalis inkomensaanvullingen op sociale regelingen vanuit de overheid, pensioenfondsen en de cao. We zijn diepgeworteld in de sectoren overheid, onderwijs, zorg, energie- en nutsbedrijven, bouw en UMC's. Dit komt door onze historie. We zijn namelijk ontstaan als bedrijfstak binnen APG. APG is de pensioenuitvoerder voor organisaties in bijna al deze sectoren.

Sinds mei 2019 is Loyalis een merk van a.s.r. We werken nog steeds nauw samen met APG om u optimaal van dienst te zijn. Als gids in Inkomen & Zekerheid ondersteunen we werknemers én werkgevers. Met inkomenszekerheid, maar ook zeker met preventie, vitaliteit en hulp bij verzuim en re-integratie.

Graag maken we kennis

Benieuwd hoe we uw organisatie verder kunnen helpen? Onze accountmanagers gidsen u graag door de complexe wereld van sociale en inkomenszekerheid. Neem contact op voor een vrijblijvende (digitale) kennismaking!