Menu

Nieuw binnen a.s.r. Vitality

29 oktober 2021

Wist u dat werknemers die dagelijks bewegen energieker, productiever, minder gestrest én minder vaak ziek zijn? U leest hier de gezondheidseffecten. Natuurlijk wilt u als werkgever bijdragen aan een fittere leefstijl. Het vernieuwde a.s.r. Vitality helpt u daar nog beter bij!

Vanaf 2 november is het mogelijk om individueel én in teamverband aan groepsactiviteiten mee te doen. Daag uw werknemers onderling uit met challenges: wie van jullie beklimt het eerst een wolkenkrabber? Ook kunnen ze samen deelnemen aan events of nieuwe sporten ontdekken met de sportlessen die ze makkelijk via de app boeken. Goed voor de teambuilding, productiviteit én energie op de werkvloer! 

Neem deel aan het a.s.r. Vitality webinar voor bestaande klanten

Benieuwd naar meer informatie over deze nieuwe elementen in het programma? Schrijf u dan als bestaande Loyalis klant in voor het webinar. Op 11 november tussen 15.00 en 16.00 neemt a.s.r. Vitality u, samen met huisarts Jacqui van Kemenade, mee in alle ontwikkelingen van de app.

Hoe informeren we medewerkers?

Op vrijdag 29 oktober ontvangen alle medewerkers die deelnemen aan a.s.r. Vitality de informatie over de wijzigingen in de app. Begin december organiseert a.s.r. Vitality ook nog een webinar voor werknemers. Tijdens dit webinar informeert a.s.r. Vitality (nog niet) deelnemende werknemers van uw organisatie over de nieuwste versie van ons programma en de a.s.r. Vitality app. Meer informatie hierover volgt.