Menu
webinar-eigen-regie

Terugblik op webinar: Eigen regie op inzetbaarheid

17 maart 2021

Waarom stijgt het verzuim in onze organisatie? Hoe zetten we in op inzetbaarheid in plaats van ziekte? Hoe krijgen we de rollen en verantwoordelijk heden helder? Op 16 maart 2021 reikte Claudia concrete oplossingen aan tijdens het webinar vanuit de Sociale Zekerheidswijzer van Loyalis. 

Positieve reacties van deelnemers

Het webinar werd goed ontvangen door de deelnemers. In totaal sloten er ruim 60 HR-professionals en leidinggevenden aan bij de sessie, waaronder casemanagers, verzuimcoaches, inzetbaarheidscoaches. De concrete handvatten van Claudia brachten deelnemers gelijk op ideeën en/of in de actiestand. Een reactie van een van de deelnemers: “Gedurende de presentatie heb ik via de app al contact gehad met één van onze directeuren, die aangeeft stress gerelateerde zaken te herkennen bij een aantal collega's en hier het gesprek over aan te willen gaan”. 

Webinar terugkijken?

Benieuwd wat er aan bod kwam tijdens het webinar? U bekijkt de sessie hieronder terug.

  • "Ziekte overkomt je, verzuim overleg je?"
  • Herkent u stress-signalen bij werknemers?
  • Hoe zijn de rollen en verantwoordelijkheden?
  • Geen aandacht besteden aan frequent verzuim?

Over spreker Claudia Bouwman

Het webinar werd verzorgd door senior consultant Claudia Bouwman. Claudia is arbeidsdeskundige en arbeids- en organisatieadviseur. Ze heeft jarenlange ervaring in het geven van webinars, trainingen en workshops.

Sociale Zekerheidswijzer van Loyalis

Vanuit de Sociale Zekerheidswijzer van Loyalis zijn we graag uw persoonlijke wegwijzer in sociale zekerheid: bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, ontslag, werkloosheid, zorg, verlof en re-integratie. Onze experts staan voor u in de startblokken met advies en informatie, vertaald en toegespitst op uw situatie. Ook organiseren we bijscholing voor P&O-medewerkers in de vorm van trainingen, webinars en cursussen. Loyalis; uw gids in Inkomen & Zekerheid