Menu

Maak kennis met uw gids Marie

22 juli 2021

Als uw medewerker (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt, is dat een vervelende situatie. Marie van Rijswijk of een van haar collega’s van het Klant Contact Center helpt hem dan verder. Begripvol en zonder verkeerde verwachtingen te scheppen.

'Soms weten mensen niet wat er voor hen is geregeld'

Uw medewerker neemt contact met ons op als hij vragen heeft. Bijvoorbeeld wanneer hij arbeidsongeschikt is geworden. Dat is nooit een fijne situatie. Daarom bieden we eerst een luisterend oor. Vervolgens heeft uw medewerker duidelijke informatie nodig. Wat is er geregeld en wat verwachten we van uw medewerker? We hoeven geen verzekering te verkopen, we kunnen mensen juist blij maken me wat er voor hen geregeld is. Want vaak weten zij dat niet eens.

'Vaak voelen we aan het eind van een gesprek opluchting en dankbaarheid'

Omdat we goed luisteren naar de vraag, proeven we waar onze klant – uw medewerker – behoefte aan heeft. Ook wanneer hij dat zelf niet precies weet. Dat kunnen we, omdat we allemaal experts zijn in de materie van arbeidsongeschiktheid. We kennen de wet- en regelgeving en onze polisvoorwaarden. We zijn duidelijk, begripvol en scheppen geen verkeerde verwachtingen. Heeft uw medewerker behoefte aan een duidelijke route, dan sturen we bijvoorbeeld een stappenplan toe. Tegelijkertijd zijn we de stem van uw medewerker binnen onze organisatie. Hebben we zelf iets nieuws geleerd? Dan delen we dat direct binnen ons team, zodat iedereen op de hoogte is. Zo helpen we elkaar om de klant nog beter van dienst te zijn.

We blijven ook up-to-date doordat we permanente educatie krijgen rondom financiële wet- en regelgeving. Daarnaast vragen we onze IT’ers om aanpassingen in formulieren of de website, bijvoorbeeld naar aanleiding van klantvragen. Zo maken we onze dienstverlening gebruiksvriendelijker. We zorgen dat onze hele organisatie scherp blijft voor de klant. Soms moeten we iets uitzoeken. We zullen dat altijd zelf aan uw medewerkers terugkoppelen. Uw medewerker hoeft dus nooit twee keer zijn verhaal te doen. En het mooiste is: we kunnen iemand altijd geruststellen. We zorgen immers voor inkomenszekerheid. Vaak voelen we aan het eind van een gesprek opluchting en dankbaarheid.