Menu

Maak kennis met uw gids

24 februari 2021

Graag laten we u kennis maken met onze gidsen. Relatiemanager Joost Rijnja is aan het woord over het belang van een duurzame relatie voor de lange termijn.

"Samen brengen we in kaart wat uw organisatie heeft én nodig heeft"

‘Hoe kunnen we verbeteren waar uw mensen sterk in zijn? Waar ligt de oorzaak van verzuim en wat is de financiële impact? Hoe gaat uw organisatie om met vergrijzing? Dit soort vragen stellen we aan al onze klanten. Mijn collega-relatiemanagers en ik gaan in overleg met u. We helpen u in kaart te brengen wat uw organisatie heeft én nodig heeft rondom inkomenszekerheid. We kijken welke producten en diensten van ons daarbij passen. We gaan voor een duurzame relatie voor de lange termijn, waardoor we uw organisatie verder kunnen verbeteren. Soms is het dan nodig om dieper te graven naar het exacte probleem.

Een voorbeeld 

De ene basisschool kent veel verzuim, de andere niet. We gaan dan niet direct een verzuimtraining organiseren, maar onderzoeken eerst de oorzaken. Het kan voor leerkrachten bijvoorbeeld veel energie kosten wanneer ouders de klas in mogen komen. We begrijpen ook dat de vraagstukken per regio en sector verschillen. Zo is erin de ene regio amper personeel te vinden, terwijl elders jongeren juist dringen om een baan. Bovendien sluiten we aan bij netwerken. Soms doen we dat via strategische partners. We kunnen u daarnaast ondersteunen bij de keuze om eigen risicodrager te worden. Tot slot kunnen HR-afdelingen gebruikmaken van onze Sociale Zekerheidswijzer, met sectorspecifieke informatie en deskundige consultants. U kunt rekenen op zakelijke en warme contacten, open, goedgehumeurd en ter zake!’