Menu

Maak kennis met uw gids Inge

20 april 2021

Graag laten we u kennis maken met onze gidsen. Inge Tjon-A-Hie en haar collega’s van Marketing & Communicatie zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd wordt over relevante ontwikkelingen. Ze helpen u om uw medewerkers wegwijs te maken in de wereld van inkomen en zekerheid.

"Aan het werkplezier van uw medewerkers willen we een positieve bijdrage leveren"

‘Als Loyalis zorgen we ervoor dat uw medewerkers altijd een goed inkomen behouden, ook als ze niet meer in staat zijn om te werken. Dat is een hele zorg minder. Marketing & Communicatie helpt u onder meer bij de informatievoorziening daarover naar uw medewerkers. Want niet iedereen is zich bewust van het inkomensrisico bij arbeidsongeschiktheid. Vaak weet men ook niet dat de werkgever daarvoor iets extra’s heeft geregeld. Dat vertellen we graag. Het liefst werken we daarin nauw samen met u en leveren we maatwerk voor uw organisatie. Want een persoonlijke aanpak in de communicatie werkt het beste, is onze ervaring.

Partner die ontzorgt

We organiseren bijvoorbeeld informatiesessies, leveren communicatiemiddelen en teksten aan voor e-mails of brieven. Maar we doen veel meer. Zo investeren we in de vitaliteit van uw mensen, hun kennis en werkbalans. Zo blijven zij optimaal inzetbaar. Dat vergroot het geluk en werkplezier van mensen. We zijn dus vooral een partner die ontzorgt én die veel expertise heeft op het gebied van inkomen en arbeidsvermogen. Dat was altijd al zo. Maar nu etaleren we dat ook. En daarin speelt onze afdeling vanzelfsprekend een grote rol. Bijvoorbeeld via online advertising, webinars en nieuwsbrieven, maar ook door het publiceren van inhoudelijke artikelen. Zo delen we de kennis en ervaring van onze 150 collega’s met u.’