Menu

Maak kennis met uw gids Clifford

19 oktober 2021

Thema’s als vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en re-integratie vergen veel van organisaties. Onze relatiemanager Clifford Jansen weet dit als geen ander. Samen met zijn collega’s helpt hij u om in kaart te brengen wat uw organisatie heeft én nog nodig heeft.

'We bieden preventieve diensten op het gebied van vitaliteit, verzuim en duurzame inzetbaarheid om uw werknemer én zijn positie op de arbeidsmarkt te versterken. En als u toch te maken krijgt met uitval, helpen wij u bij de re-integratie. Zo beperkt u het verzuim en voorkomt u vroegtijdige uitstroom.

Een organisatie heeft meer aan vitale inzetbare medewerkers dan aan een verzekering ter compensatie van de kosten.’

Naast het bieden van inkomenszekerheid, helpen we u daarom te investeren in een vitale organisatie met veerkrachtige werknemers. Dat wordt ook steeds meer ons uitgangspunt. Samen alles er aan doen om de medewerker te behoeden of te behouden. We helpen u verzuim te voorkomen of te beperken. Mocht u toch te maken krijgen met een zieke medewerker, dan helpen we bij een snelle terugkeer naar de werkvloer. Werkgevers, werknemers en verzekeraar kunnen samen het verzuim terugdringen. Ik noem dit altijd de driehoek met een gezamenlijk belang. De kunst is om mensen dan écht mee te nemen. Ook uw werknemer is liever op de werkvloer dan thuis. En mocht het uiteindelijk toch niet lukken, dan is de verzekering er nog.

‘We hebben kennis van uw cao en van de relevante zaken die binnen uw sector spelen.’

Om tot de juiste samenwerking te komen bouwen we aan een hechte relatie. We hebben kennis van uw cao en van de relevante zaken die binnen uw sector spelen. We kennen en begrijpen uw sector. Alleen dan is het voor ons mogelijk om dezelfde taal te spreken en uw persoonlijke gids te zijn in de complexe wereld van inkomenszekerheid. Als betrokken partner denken we mee over oplossingen voor uw uitdagingen.'