Menu
Investeren in menselijk kapitaal is slim!

Investeer in menselijk kapitaal

15 november 2022

Webinar 24 november: het belang van energieke medewerkers

Medewerkers bepalen een organisatie. Ze zijn het gezicht van uw organisatie en bepalen het succes. Investeer daarom in menselijk kapitaal. Bij de werving van nieuw talent, maar ook bij de doorontwikkeling van huidig personeel. Deze investering versterkt de positie van uw organisatie aanzienlijk, in de arbeidsmarkt, maar ook op commercieel vlak.

Waarom is investeren in menselijk kapitaal slim?

  • omdat de medewerker waarde moet toevoegen.  Zet de juiste mensen op de juiste plek. Werven van talent is essentieel.
  • als u aandacht en interesse hebt voor uw medewerker zullen prestaties verbeteren. Dit heet ook wel het Hawthorne-effect.
  • om medewerkers effici├źnter en effectiever hun werk te laten doen. Opleiden en ontwikkelen zorgt daarvoor. Verbondenheid betekent vaak een stap extra zetten.
  • omdat succes aanstekelijk is. Een succesvolle collega heeft invloed op zijn of haar omgeving. Deel successen voor het domino effect in de organisatie

    Donderdag 24 november legt amplitiedeskundige Ellen van Dieren van Talent College uit waarom juist nu investeren in menselijk kapitaal het verschil maakt. In het webinar deelt Ellen hoe de amplitieve werkwijze u hierbij helpt en hoe u de stap zet naar goed werkgeverschap en een growth mindset.