Menu

a.s.r. Vitality en Loyalis

16 oktober 2020

Dit najaar is a.s.r. Vitality geïntroduceerd bij klanten van Loyalis. Met bewegingsprogramma a.s.r. Vitality stimuleert u uw medewerkers om gezonde keuzes te maken en in beweging te komen. Fittere medewerkers? 

a.s.r. Vitality in een notendop

Waarom a.s.r. Vitality?

Maar 47,1% van de Nederlanders boven de 18 jaar beweegt voldoende. Dit heeft invloed op de arbeidsproductiviteit, het ziekteverzuim en de sfeer op de werkvloer. Door a.s.r. Vitality in uw organisatie te introduceren, draagt u bij aan vitalere medewerkers. Vitale medewerkers dragen bij aan een productievere organisatie met minder verzuim. Daarnaast kunt u cashback op Loyalis verzekeringen ontvangen.

Over a.s.r. Vitality en Loyalis

Voldoende bewegen is belangrijk en draagt bij aan duurzame inzetbaarheid. a.s.r. stimuleert dit met het programma a.s.r. Vitality. We zijn trots dat we a.s.r. Vitality mogen aanbieden vanuit Loyalis.

Het gezondheidsprogramma

Met a.s.r. Vitality biedt u een uniek gezondheidsprogramma aan. Medewerkers worden hiermee wekelijks, maandelijks én jaarlijks beloond voor gezond gedrag. Via de a.s.r. Vitality app werkt een medewerker in 3 stappen aan de gezondheid: ken je gezondheid, verbeter je gezondheid en word beloond. De eerste twee stappen richten zich op het behalen van Vitality punten. Met deze punten ontvangt een medewerker mooie week- maand- en jaarbeloningen.

Cashback & verzekeringen van Loyalis

Bewegen uw medewerkers voldoende? Dan ontvangt u bij een zuiver collectieve verzekering (of ontvangen uw medewerkers bij een semi-collectieve verzekering) tot 8% cashback op verzekeringen van Loyalis.

Download de brochure

Klik op onderstaande afbeelding om alle voordelen van a.s.r. Vitality te ontdekken!