Menu
  • Home
  • Actueel | Loyalis stopt met de Verzuim en ZW - vervolgartikel

Loyalis stopt met de Verzuim- en ZW-verzekering

Wij willen onze klanten optimaal bedienen en passende producten en diensten leveren, op maat en van de hoogste kwaliteit. Daarom focussen we ons vanaf nu alleen nog op datgeen waarin we het sterkst zijn: inkomensbescherming in geval van arbeidsongeschiktheid. Onze bestaande schadeproducten zoals de Arbeidsongeschiktheids-, WIA-aanvullings- en WGA-ERD-verzekering kunnen we zo nóg meer aandacht geven en continu blijven verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat onze producten optimaal aansluiten bij de behoeften van onze klanten en tegen scherpe tarieven afgenomen kunnen worden. Maar focus aanbrengen betekent ook keuzes maken. Daarom stoppen we met de onze Verzuim- en de Ziektewet-ERD-verzekering.

We brengen voor de Verzuim- en Ziektewet-ERD-verzekering geen nieuwe offertes meer uit. Uiteraard blijven onze bestaande klanten gewoon goed verzekerd tot het einde van de looptijd. De Ziektewet-ERD-verzekering is de voorwaarde voor het afsluiten van een WGA-ERD-verzekering bij werkgevers met minder dan 100 werknemers. Hierom bieden we ook de WGA-ERD-verzekering voor werkgevers met minder dan 100 werknemers niet meer aan in de markt.

Nieuwe koers, nieuwe focus

Uiteraard kijken wij zorgvuldig naar de impact van deze nieuwe koers op onze klanten. Ook voeren wij hierover nauw overleg met intermediairs, werkgeversverenigingen en sociale partners.

Loyalis blijft uw vertrouwde partner die staat voor inkomensbescherming voor werkgevers en werknemers. We zorgen ervoor dat inkomen goed zit en goed blijft, ook als het tegenzit. Wij doen dit inmiddels voor 450.000 werknemers, verdeeld over 10.000 werkgevers. En daarin willen we alleen maar beter worden. Onze nieuwe koers helpt ons daarbij.