Menu
  • Home
  • Gids Inkomen & Zekerheid | Onderwijs

Uw gids in Inkomen & Zekerheid 

Voortgezet Onderwijs 

CAO Onderwijs VO 2020: informeer medewerkers over de inkomensrisico's bij arbeidsongeschiktheid

Werken in het onderwijs vergt in deze tijd nogal wat inspanning en aanpassingsvermogen. Als werkgever probeert u uw medewerkers zo veel mogelijk te ondersteunen, zodat ze gezond en optimaal inzetbaar blijven. Helaas is uitval niet altijd te voorkomen. Daarom wijst de CAO Onderwijs VO 2020 in artikel 13.4 op een verzekering die inkomensterugval bij arbeidsongeschiktheid voorkomt. Uw organisatie heeft hiervoor met Loyalis een raamovereenkomst gesloten. Belangrijk dat u uw werknemers informeert over de inkomensrisico’s bij arbeidsongeschiktheid én over de oplossing uit de cao. Wij helpen u hierbij.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Onderwijs

Wij helpen u bij de communicatie naar uw medewerkers

Vaak wordt gedacht dat het wel goed zit met de sociale zekerheid in Nederland en dat ons inkomen bij arbeidsongeschiktheid goed is beschermd. Maar dat is niet altijd zo. Niet iedereen is zich bewust van het inkomensrisico bij arbeidsongeschiktheid en dat bijverzekeren meestal verstandig is.

Met onze arbeidsongeschiktheidsverzekering behoudt uw medewerker altijd een goed inkomen (tot AOW-leeftijd). En u geeft zo concreet invulling aan goed werkgeverschap. Belangrijk dat u uw medewerkers dit vertelt. Wij helpen u hier graag bij, bijvoorbeeld met een informatiebijeenkomst en kant-en-klare communicatiemiddelen zoals een webpagina, leaflets, artikelen en brief-/e-mailteksten.

Waarvoor kunt u ook bij ons terecht?

Uw persoonlijke gids in Inkomen & Zekerheid

Natuurlijk voorkomt u liever dat uw medewerkers uitvallen en wilt u dat ze tevreden en gezond blijven. Van het begin tot het einde van hun loopbaan. Daarom zijn we er ook vóórdat het misgaat. Maar preventie écht goed aanpakken is een flinke klus. En een klus op maat. We hebben de expertise in huis om u te helpen op het brede vlak van inkomenszekerheid en arbeidsvermogen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Onderzoek en advies bij preventie, verzuim en re-integratie
  • Trainingen om vakbekwaam, gemotiveerd, gezond en vitaal te blijven
  • Inzicht in en het afdekken van financiële risico’s zoals bij arbeidsongeschiktheid
  • Een persoonlijke gids in de complexe wereld van sociale en inkomenszekerheid

Uw behoeften en vragen zijn altijd ons uitgangspunt. We kijken naar de korte én lange termijn en zorgen voor een grondige aanpak. Bij voorkeur samen met u en altijd met persoonlijke aandacht. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of maak online een terugbelafspraak. Handig!

Wat zeggen onze klanten?

Lees de ervaringen van andere klanten:

Sterk de toekomst in

Wie is Loyalis?

Uw gids voor Inkomen & Zekerheid

Loyalis is al 15 jaar dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. We helpen u uw inkomen te beschermen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid. Maar we zijn meer dan een inkomensverzekeraar en zetten liever in op het voorkomen van uitval. Door in te zetten op vitaliteit, kennis, werkomgeving en -balans. Wij werken samen met werkgevers uit verschillende sectoren waaronder het onderwijs. Lees meer

We zijn een merk van a.s.r.

Loyalis is een merk van a.s.r. Het bestaansrecht van a.s.r. is mensen helpen. Als we dat goed doen, hebben we een gezonde toekomst. We zijn pas tevreden als de klant vindt dat hij goed is geholpen.

Fittere medewerkers? Doe mee met Vitality!

a.s.r. Vitality is een uniek programma dat uw medewerkers helpt voldoende te bewegen door ze wekelijks en maandelijks te belonen. Het resultaat? Hogere arbeidsproductiviteit en minder verzuim, betere werksfeer en een fijnere werkplek én tot 8% cashback op onze verzekeringen. Klinkt goed?