Menu

Review vitaliteitsscan

Klimaatverandering, drones waarmee we dijken inspecteren, stuwen die we op afstand openen en sluiten, heel veel data om modellen te maken: de wereld waarin waterschappen werken, verandert in hoog tempo. Daar móét je als medewerker in mee. Dit vraagt om investeren in je eigen loopbaanontwikkeling en vitaliteit, zodat je als waterschapsprofessional duurzaam inzetbaar blijft.

Lang niet alle waterschapsmedewerkers zijn zich bewust van deze snel veranderende wereld en hoe het is gesteld met hun duurzame inzetbaarheid. Daar komt de dienstverlening van Loyalis om de hoek kijken. Loyalis biedt namelijk via Loyalis Kennis & Consult de scan ‘Vitaal in je werk’.

Wij hebben hiervoor een licentie, zodat alle medewerkers van onze waterschappen de scan gratis mogen doen. De scan is heel breed. Hij gaat niet alleen over het werk, maar bijvoorbeeld ook over gezondheid, stress, de balans met thuis, en de toekomst. Zo krijgen de medewerkers die de scan doen een uitgebreid en waardevol rapport over waar ze staan, zowel qua werk, gezondheid als privé. Dit kan richting geven aan vervolgstappen.

Bart de Zwart,
programmamanager
A&O-fonds Waterschappen