Menu

Vitaliteit

Vitale medewerkers in een gezonde organisatie

Loyalis helpt u bij vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Om uw organisatie letterlijk én figuurlijk gezond te houden, zijn vitale medewerkers onmisbaar. Zij zijn immers de motor van uw organisatie. Belangrijk om niet alleen te investeren in het peil houden van hun kennis en ervaring, maar ook in hun gezondheid en motivatie. Hierbij is ook een goede werk- en privébalans en een prettige werkomgeving belangrijk. Zo blijven ze optimaal inzetbaar, tevreden en voorkomt u dat ze uitvallen of uw organisatie verlaten. Maar preventie écht goed aanpakken is een flinke klus en een klus op maat. Dat vraagt om inzicht, expertise én om de juiste middelen. Maar het levert u een hoop op. Wij helpen u met onderzoek, advies en diverse diensten op het gebied van preventie en re-integratie.

Hoe helpen wij u?

We meten al jaren de vitaliteit van werknemers in diverse organisaties en bieden diverse op maat gemaakte diensten aan op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Wij helpen u met:

Onderzoek en advies

Sociale zekerheid

Trainingen en workshops

Loyalis Academy

Schadelastbeperking

Als inkomensverzekeraar dekken wij natuurlijk uw financiele risico's af, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid. Daar ligt onze expertise. Maar u voorkomt natuurlijk liever dat een medewerker uitvalt. Daarom krijgt u bij een collectieve Arbeidsongeschiktheids- of WGA ERD-verzekering van Loyalis ook subsidie en diverse diensten die u ondersteunen bij preventie en re-integratie. Dit noemen wij het Vitaliteitspakket.

Ervaringen van onze klanten

Graag overtuigen wij u van onze expertise aan de hand van succesvolle praktijkvoorbeelden:

"Op dit moment kijken we samen met Loyalis hoe we onze werknemers gezond en vitaal aan het werk houden. Loyalis is hierbij een deskundige partner, want zij weten wat er speelt en welke behoeften er zijn in onze branche."

  • Reinier Rutjens
  • Directeur
  • Werkgeversvereniging WENB