Menu

Jij en je werk in beweging

Met deze training creëren uw werknemers een concreet en persoonlijk loopbaanontwikkelingsplan. Zij krijgen inzicht in hun sterke kanten en hoe zij die gericht kunnen inzetten. Daarnaast geeft de training ook inzicht in de minder sterke kanten en hoe deze positief omgebogen kunnen worden.

Wat houdt de training in?

Wat betekenen veranderingen die in het werk plaatsvinden? Verandert er veel of weinig in functies van uw werknemers? Passen de huidige werkzaamheden nog bij hun kennis en vaardigheden? Worden de kwaliteiten nog ten volle benut?

Als het vinden van een antwoord op dit soort vragen voor uw werknemers belangrijk is, bent u met deze training aan het goede adres. Het doel van het programma is namelijk het leren meebewegen in de veranderingen die de organisatie doormaakt. En te komen tot een beeld van de mogelijkheden en ontwikkelpunten die uw werknemers verder brengen in hun loopbaan.

 • Voor wie is het?

 • Duur van de training

Wat komt aan bod?

Voorafgaand aan de training vindt een intakegesprek plaats met één van de trainers. De deelnemers krijgen ook huiswerkopdrachten mee, wat in totaal ongeveer 1 dag in beslag neemt. Verspreid over 3 dagen behandelen we verschillende thema's:

 • Dag 1: Wie ben ik?
  De focus ligt op de inventarisatie van persoonsgebonden kwaliteiten en hun werking, zelfanalyse en een terugblik op de levensloop.
 • Dag 2: Wat kan ik?
  De deelnemers maken een vaardigheidsprofiel en een analyse van hun loopbaanontwikkeling tot nu toe.
 • Dag 3: Wat wil ik?
  De deelnemers onderzoeken wat hun ambities en drijfveren zijn. En zij proberen richting te geven aan nieuwe loopbaankeuzes.

Wat kost het?

Voor deze training maken we voor u een offerte op maat. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Loyalis Kennis en Consult is een erkend opleidingsinstituut voor beroepsopleidingen. Daarom is deze training vrijgesteld van btw-heffing. Heeft uw organisatie een Loyalis Arbeidsongeschiktheidsverzekering of WGA-ERD-verzekering Conventioneel? Dan maakt u wellicht aanspraak maken op onze Re-integratiesubsidie en krijgt u korting op de deelnemersprijs.