Menu

Sociale zekerheidswijzer

Een uniek servicepakket voor P&O'ers

Sociale zekerheid is een complex thema dat constant verandert. Dat merkt u vast ook. Het is lastig bij te houden en blijft ingewikkeld. Weet u nog hoe het precies zit met het ontslagrecht bij langdurige ziekte? En wie welke plichten heeft in een re-integratietraject? U wilt zeker zijn van uw keuzes. Onze experts geven u die zekerheid. Met heldere teksten en persoonlijk advies wanneer u het nodig hebt.

Lees hieronder meer over het unieke servicepakket dat P&O’ers ondersteunt bij vragen en problemen op het brede terrein van de sociale zekerheid.

Wat zijn de voordelen?

Graag zijn wij uw persoonlijke gids in sociale zekerheid: bij ziekte, arbeidsongeschiktheid, ontslag, werkloosheid, zorg, verlof en re-integratie.
Onze experts staan voor u in de startblokken met advies en informatie, vertaald en toegespitst op uw situatie.
Ook organiseren we bijscholing voor P&O-medewerkers.

  • Leg uw vragen of casuïstiek voor aan specialisten
  • Neem kosteloos deel aan webinars en themabijeenkomsten
  • Blijf up-to-date met onze maandelijkse nieuwsbrief
  • Krijg toegang tot onze online kennisbank
  • Ontvang sectorspecifieke informatie

Speciaal toegespitst op uw sector

De informatie in onze kennisbank, de adviezen van onze experts, de voorbeeldbrieven, onze complete dienstverlening; alles is toegespitst op u en uw sector. Gefilterd, geselecteerd en vertaald naar heldere informatie. U hoeft het niet zelf uit te zoeken, u kunt leunen op onze jarenlange ervaring in uw sector. Op uw wegwijzer in sociale zekerheid.

De Sociale Zekerheidswijzer is er voor deze sectoren 

Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Middelbaar beroepsonderwijs, Hoger beroepsonderwijs, Wetenschappelijk onderwijs, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Universitair medisch centrum, Ziekenhuizen. Kijk voor meer informatie op www.socialezekerheidswijzer.nl.

Wat kost een abonnement?

U betaalt een vast bedrag per jaar voor het abonnement op de Sociale Zekerheidswijzer. De hoogte van dat bedrag is afhankelijk van het totaal aantal werknemers binnen uw organisatie en van de sector waarin u actief bent. Op de website van de Sociale Zekerheidswijzer leest u meer hierover en bekijkt u de tarieven.

Probeer de Sociale zekerheidswijzer kosteloos uit!

Door ons abonnement op de Sociale Zekerheidswijzer hoef ik niet overal zelf achter aan te gaan, maar worden we op de hoogte gebracht van zaken die relevant zijn voor onze sector. Hierdoor weten we tijdig of we zelf actie moeten ondernemen.

  • Gerdien Sikkelbein
  • ROC Midden Nederland