Menu

Leren navigeren

Deze training leert uw werknemers om te gaan met keuzestress, hun eigen koers te volgen en gehoor te geven aan de eigen wensen en verlangens. Alleen zo kunnen uw werknemerskiezen voor zaken die hen inspireren en motiveren.

Wat houdt de training in?

Twintigers en dertigers hebben het voor het kiezen. Er zijn meer mogelijkheden dan vorige generaties ooit gehad hebben. Op het eerste gezicht lijkt de veelheid aan keuzes een bevoorrechte situatie. Wie verder kijkt, ziet dat het kan leiden tot keuzestress waar serieuze identiteitsvragen aan ten grondslag liggen. Veel twintigers en dertigers worstelen met de vragen ‘wie ben ik?’, ‘wat wil ik?’ en ‘waar ben ik goed in’? Ook de vraag over commitment en loyaliteit met de organisatie waar twintigers en dertigers voor werken, speelt een rol. Daarnaast ervaren velen een innerlijke druk, maar ook een druk van de buitenwereld om op elk vlak perfect te zijn.

  • Voor wie is het?

  • Duur van de training

Wat levert de training op?

  • Inzicht in gedragspatronen en oorzaken om zo nieuw, effectiever gedrag te verkennen.
  • Focus op talenten: waar ligt de passie en waarvan krijgt uw werknemer inspiratie?
  • Een persoonlijk plan waarin uw werknemer de eigen koers uitzet.

Wat komt aan bod?

Voorafgaand aan de training houden wij met elke deelnemer een intakegesprek. We geven ook huiswerkopdrachten mee. De training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Bekijk alle onderwerpen die aan bod komen

Wat kost het?

Voor deze training maken wij voor u een offerte op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Loyalis Kennis en Consult is een erkend opleidingsinstituut voor beroepsopleidingen. Daarom is deze training vrijgesteld van btw-heffing. Heeft uw organisatie een Loyalis Arbeidsongeschiktheidsverzekering of WGA-ERD-verzekering Conventioneel? Dan maakt u wellicht aanspraak maken op onze Re-integratiesubsidie en krijgt u korting op de deelnemersprijs.

Interesse?

Neem contact op met Loyalis voor vragen of om uw werknemers aan te melden voor deze workshop.

Neem contact op