Menu

Elke dag werkplezier

Wat houdt de training in?

Met deze training komen uw werknemers erachter hoe een leuke baan hen veel energie kan geven. De bedoeling van het programma is om, samen met anderen, op een nieuwe manier naar zichzelf, hun functioneren en hun keuzes te kijken.

  • Voor wie is het?

  • Duur van de training

Wat levert de training op?

Tijdens de training krijgen uw werknemers inzicht in de verschillende aspecten van werkplezier, energiebalans, de invloed van de levensfase en de verantwoordelijkheid van uw werknemer en u als werkgever. We zoomen in op de pensioenregeling zodat uw werknemer die kennis kan aanwenden om zijn werk-privé balans te herorganiseren. Hij is daardoor beter in staat om gezonde keuzes te maken.

Wat komt aan bod?

Wij geven de trainingen in groepen van maximaal 12 deelnemers. Afhankelijk van de specifieke wensen en aandachtspunten van de groep, komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Bekijk alle onderwerpen die aan bod komen

Wat kost het?

Interesse in de kosten voor deze workshop? Stuur dan een e-mail met uw wensen (zoals locatie en het aantal deelnemers) naar consult@loyalis.nl. Dan ontvangt u van ons een offerte.

Loyalis Kennis en Consult is een erkend opleidingsinstituut voor beroepsopleidingen. Daarom is deze training vrijgesteld van btw-heffing. Heeft uw organisatie een Loyalis Arbeidsongeschiktheidsverzekering of WGA-ERD-verzekering Conventioneel? Dan maakt u wellicht aanspraak maken op ons Vitaliteitsbudget en krijgt u korting op de deelnemersprijs.

Interesse?

Neem contact op met Loyalis voor vragen of om uw werknemers aan te melden voor deze workshop.

Neem contact op