Menu

Per sector

Kennis van Sociale Zekerheid

Wat is het voor een cursus?

Vitale werknemers zijn onmisbaar voor uw organisatie. Een uitstekende kennis van sociale zekerheid en rechtspositie is onmisbaar voor goed personeelsbeleid. Loyalis biedt u daarom de cursus “Kennis van Sociale Zekerheid".

De sociale zekerheid in Nederland is voortdurend in beweging en erg complex: denk bijvoorbeeld aan de modernisering van de Ziektewet. Als HRM-er heeft u vaak te maken met deze ingewikkelde sociale zekerheidsmaterie op wettelijk niveau, maar ook met de specifieke regels in de cao.

In de Basiscursus sociale zekerheid komen alle relevante thema’s op het gebied van ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid op interactieve wijze aan bod. Ubent weer helemaal op de hoogte van de laatste stand van zaken en kunt de regelgeving adequaat toepassen in uw eigen organisatie.

  • Voor wie is het?

Praktijkgerichte modules

De cursus volgt u in onze moderne online leeromgeving en bestaat uit verschillende modules die u zowel live als in uw eigen tijd (on-demand) kunt bestuderen. U vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kunt u communiceren met uw medestudenten en docent.

  • Basis ziekte
  • Basis arbeidsongeschiktheid
  • Basis WW
  • Poortwachter
  • Vertrekregelingen

Voorbereiding en studiebelasting

U kunt rekenen op een studiebelasting van ongeveer 2 uur per module. Deze tijd besteedt u aan het doornemen van de theorie en het maken van de opdrachten. Als u deelneemt hoeft u niet te reizen, u volgt de bijeenkomsten vanaf uw werkplek.

Kosten

De kosten van de cursus bedragen € 650,- per deelnemer.

Korting: abonnees van de Sociale Zekerheidswijzer ontvangen € 50 korting.

Interesse?

Neem contact op met Loyalis voor vragen of om uw werknemers aan te melden voor deze workshop.

Neem contact op