Menu
 • Vitaliteitspakket

Vitaliteitspakket: meer dan een budget

Ondersteuning bij preventie en re-integratie

Werk is de allerbeste vorm van sociale zekerheid. Medewerkers willen graag vitaal zijn en met plezier naar hun werk gaan. Wilt u uw medewerkers écht optimaal en duurzaam inzetten? Dan kan ons Vitaliteitspakket hierbij helpen. Dit totaalpakket bevat, naast financiële steun (het Vitaliteitsbudget), diverse unieke diensten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en re-integratie. Want we zijn er niet alleen als het ‘misgaat’ en bij re-integratie, maar liever eerder: preventief. Zodat uw werknemers vitaal en optimaal inzetbaar blijven.

Voor wie is het Vitaliteitspakket?

Het Loyalis Vitaliteitspakket is speciaal voor werkgevers met een:

 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering Overheid, Onderwijs en Zorg (zuiver collectief*)
 • WGA ERD-verzekering Overheid, Onderwijs, Zorg en Bouw (zuiver collectief)

*Bij een semi-collectief contract krijgt u alleen het Vitaliteitsbudget.

Waaruit bestaat het vitaliteitspakket?

Naast een financieel steuntje in de rug (het Vitaliteitsbudget) bieden we u nóg meer extra’s die u helpen uitval te voorkomen en terugkeer naar werk te versnellen. Dat is immers voor iedereen beter. Lees hieronder meer.

Het Vitaliteitspakket bevat:

 • Budget voor re-integratie- én preventieve activiteiten (Vitaliteitsbudget)
  Speciaal voor u gereserveerd vast jaarbudget dat u kunt inzetten wanneer het nodig is. Lees alles over het Vitaliteitsbudget en hoe u dit aanvraagt.

 • Ook maatwerkactiviteiten vergoed
  Loyalis staat bekend om maatwerk. Wijkt uw verzoek af van onze voorkeursdiensten? Geen probleem, u dient dan een maatwerkverzoek in.

 • Co-financiering van preventieve activiteiten op organisatieniveau
  U krijgt 50% korting op onze diensten gericht op preventie. Ons team van specialisten kan u ondersteunen op diverse gebieden. Bekijk hier onze diensten.

 • Gratis toegang tot het Interventieplatform
  Kom met het platform gemakkelijk in contact met onafhankelijke dienstverleners op het gebied van verzuimreductie, re-integratie, loopbaanbegeleiding en coaching. Vervolgens kunt u hun diensten zo efficiënt en effectief mogelijk inzetten en afhandelen. Lees meer

 • 5 gratis onderzoeken (scans) over vitaliteit, loopbaan en financieel bewustzijn
  Onze onderzoeken (scans) bieden u inzicht in de vitaliteit, ambities en werkhouding van uw werknemers. Dit helpt u tijdig te anticiperen op uitval en productieverlies. U bepaalt zelf welke mix van scans u inzet. We adviseren u graag hierbij. U vraagt de scans aan via consult@loyalis.nl.

  -Remotiescan
  -Vitaliteitsscan
  -Inkomensscan
  -Loopbaanscan
  -Toekomstscan

Meer weten?

Hebt u interesse in de diensten uit het Vitaliteitspakket? Neem vrijblijvend met ons contact op.

Neem contact op