Menu

Samen met uw medewerkers sterk de toekomst in

Met onze diensten voor werkgevers

Goed werkgeverschap is een belangrijk middel om uw personeel te binden en te boeien. Naast het bieden van inkomenszekerheid, helpt Loyalis u te investeren in een vitale organisatie met veerkrachtige werknemers. Wij hebben preventieve diensten op het gebied van vitaliteit, verzuim en duurzame inzetbaarheid om uw werknemer én zijn positie op de arbeidsmarkt te versterken. En als u toch te maken krijgt met uitval, helpen wij u bij de re-integratie. Zo voorkomt u vroegtijdige uitstroom en beperkt u het verzuim.

Meer dan een verzekeraar

We zijn meer dan een verzekeraar en ondersteunen u en uw medewerkers met onderzoek en advies op verschillende vlakken:

Vitaliteit

Wij helpen u om uw organisatie en uw werknemers vitaal te houden door in te zetten op gezondheid, motivatie, werk-/privébalans, werkplezier en werkvermogen.

Financieel bewustzijn

Vertrek en ontslagWij voeren onderzoeken uit op het gebied van inkomen. U en uw medewerkers krijgen zo inzicht in de financiële gevolgen van pensioen- en loopbaankeuzes.

Sociale zekerheid

Sociale zekerheidSnel op de hoogte zijn van alle wijzigingen op het gebied van sociale zekerheid? En de gevolgen voor uw organisatie en medewerkers overzien? Wij helpen u hierbij.

Verzuimdiensten

VerzuimWij helpen u verzuim te voorkomen of te beperken. Mocht u toch te maken krijgen met een zieke medewerker, dan helpen we bij een snelle terugkeer naar de werkvloer.

Loyalis Academie

Loyalis AcademyOnze trainingen en workshops zijn voor werknemers, HR-professionals en leidinggevenden. Ze zijn gericht op motivatie, vakbekwaamheid, vitaliteit en het bieden van goede kansen op de arbeidsmarkt.