Menu
  • Home
  • Contact & service

Contact & service voor werkgevers

Hoe kunnen we u helpen?

Klantenservice Loyalis

Bent u werkgever en wilt u informatie of hebt u een vraag? Neem contact op met onze specialisten van Deskaccountmanagement.

Neem contact op met Deskaccountmanagement

Of ga naar

Veilig afsluiten

Om consumenten beter te beschermen bij de aanvraag van financiële producten, heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Die moeten onder meer voorkomen dat iemand een verzekering afsluit waar hij niets aan heeft. Wat zijn de belangrijkste maatregelen en waar moet u op letten?

Inloggen

Kies hier waarop u wilt inloggen. Lukt het inloggen niet of hebt u vragen over uw account? Bel dan onze klantenservice via het bovenstaande nummer.

Uw werknemers informeren over arbeidsongeschiktheid

Als u uw nieuwe medewerker informeert over uw cao, pensioenregeling of andere arbeidsvoorwaarden, vertel dan ook over de financiële risico's bij arbeidsongeschiktheid. Zeker als u onze arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt geregeld voor uw mensen. Wij helpen u graag deze extra arbeidsvoorwaarde onder de aandacht te brengen. Met gratis communicatiemiddelen en een nieuw starterspakket.

Inmiddels hebben alle werkgevers een eigen pagina voor hun medewerkers met opmaat informatie. U kunt uw collega's hierop attenderen.