Menu
  • Home
  • Contact & service

Contact & service voor werkgevers

Hoe kunnen we u helpen?

Contactpunt werkgever Loyalis

Bent u werkgever en wilt u informatie of hebt u een vraag? Neem contact op met onze specialisten van Deskaccountmanagement.

Neem contact op met Contactpunt Werkgever

Of ga naar

Veilig afsluiten

Om consumenten beter te beschermen bij de aanvraag van financiële producten, heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Die moeten onder meer voorkomen dat iemand een verzekering afsluit waar hij niets aan heeft. Wat zijn de belangrijkste maatregelen en waar moet u op letten?

Inloggen

Kies hier waarop u wilt inloggen. Lukt het inloggen niet of hebt u vragen over uw account? Bel dan ons Contactpunt Werkgever via het bovenstaande nummer.

Informeer uw medewerkers over arbeidsongeschiktheid

Als u nieuwe medewerkers informeert over uw cao, pensioenregeling en andere arbeidsvoorwaarden, vertel dan ook over de financiële risico's bij arbeidsongeschiktheid. Zeker als u onze arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt geregeld. We helpen u deze inkomensaanvulling onder de aandacht te brengen bij uw mensen met gratis communicatiemiddelen.

Bekijk uw eigen AOV-pagina op Loyalis.nl

Wist u dat werkgevers op Loyalis.nl een eigen AOV-pagina op maat hebben? Attendeer uw collega's hierop, zodat ze weten wat er is geregeld bij arbeidsongeschiktheid.