Menu

Maandag 28 maart 2022: dag van Vitaliteit

Host Lisette Niemeyer verzorgde samen met Wim Vliex de aftrap van de Week van de Gids. Er waren 2 sessies waarbij Nicolien Sauerbreij, Tinka van Vuuren, Denise Dekkers, Judith Hamers uw gids mochten zijn.

De Week van de Gids is een online event georganiseerd door Loyalis. We nemen u mee in de thema's Vitaliteit, Zekerheid, Preventie, Verzuim en Re-integratie.

“Trots dat ons eerste online inspiratie event een feit is.”

  • Wim Vliex
  • Directeur Loyalis

Webinar Nicolien Sauerbreij "Alles waar 'te' voor staat, is niet gezond"

Bekijk het webinar terug

Hoe kijkt een voormalig olympisch kampioene snowboarden tegen vitaliteit aan? En de balans tussen werken, bewegen en ontspanning? We weten wat Nicolien al bereikt heeft. Maar wat houdt haar vandaag bezig? Nicolien Sauerbreij is enthousiast, andersdenkend en focust in eerste instantie op de korte termijn. De a.s.r. Vitality ambassadrice deelt haar visie met veel plezier.

Rondetafelgesprek Vitaliteit en Duurzame inzetbaarheid 

Loyalis; specialist en expert in duurzame inzetbaarheid Lisette Niemeyer gaat het gesprek aan met werkgevers uit onze sectoren. De hamvraag: verzuim is uit de mode? Voormalig olympisch kampioene snowboarden en a.s.r. Vitality ambassadrice Nicolien Sauerbreij schuift ook aan. Net als Tinka van Vuuren, Bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement. Tinka staat met één been in de wetenschap en één been in de praktijk. Een interessante combi.