Menu

Dinsdag 29 maart 2022: dag van Preventie & Zekerheid

Host Joop de Champs presenteerde de 2e dag van de Week van de Gids. Er waren 2 sessies waarbij Jolanda Sappelli, Mariska Engels, Clifford Jansen, Frank Holierhoek, Richard Coonen uw gids mochten zijn.

De Week van de Gids is een online event georganiseerd door Loyalis. We nemen u mee in de thema's Vitaliteit, Zekerheid, Preventie, Verzuim en Re-integratie.

Vitale medewerkers zijn gelukkige medewerkers!

  • Jolanda Sappelli
  • HR Directeur

Koffiebreak met HR-directeur Jolanda Sappelli

Bekijk het webinar terug

Een boeiend gesprek tijdens uw koffiebreak? ‘Vitale medewerkers zijn gelukkig medewerkers!’ Deze uitspraak is van Jolanda Sappelli. Ze is 8 jaar directeur Human Resources bij a.s.r.Jolanda heeft een duidelijke visie op preventie. Tevreden medewerkers en een laag ziekteverzuim, dat willen we allemaal. Ze gaat in gesprek met werkgevers uit onze sectoren over ‘goed’ HR beleid.

Webinar "Financieel, mentaal én fysiek FIT"

Fit worden? We hebben het er maar druk mee. Maar de nadruk ligt vaak op fysieke fitheid. Natuurlijk snappen wij dit helemaal. In deze sessie draait het om fitheid in de bredere zin. Juist de combinatie van financieel, mentaal en fysiek fit zijn vinden wij een verrassende invalshoek. Dit webinar is een samenwerking met APG Geldvinder, a.s.r. Vitality en Loyalis.