Menu

Met de Loyalis Rubik’s® kubus

Creëer inzicht door overzicht

Goed dat u aan de slag gaat met duurzame inzetbaarheid!
Er is geen eenduidige manier om dit aan te pakken. Iedereen werkt hier op zijn eigen manier aan.
Het is namelijk helemaal afhankelijk van uw eigen doelstellingen en behoeften.

  • Inzicht in kostenbesparing
  • Inzicht in het versterken van arbeidspotentieel
  • Inzicht in het voorkomen van verminderde inzetbaarheid van medewerkers

Of bel ons: 045 645 93 20

Loyalis gidsrol kubus

Uw persoonlijke uitdaging

Welkom! Fijn dat ik u mag helpen bij de oplossing

Per mail heb ik u getipt naar deze oplossingstool. Ik help u hier graag  bij uw persoonlijke uitdaging: het oplossen van de Loyalis Rubik's® kubus.

← Bekijk de video hiernaast, dan geef ik u nog wat toelichting!

Direct van start gaan?

Scroll dan naar beneden en werk via de button stapsgewijs aan de oplossing! U creëert zo inzicht door overzicht.

Stap 1: behoefte

Uw doel is ons startpunt. In de eerste fase definiëren en verzamelen we informatie. Iedere organisatie heeft zijn eigen kenmerken en mogelijkheden.

Stap 2: analyse

De verkregen data wordt vanuit de verschillende disciplines geanalyseerd. Vanuit relevante invalshoeken uit de sociale zekerheid benoemen we sterktes én zwaktes van de huidige situatie.

Stap 3: rapportage

U ontvangt een gedetailleerd, maar bovenal praktisch rapport met een situatieanalyse, probleemstellingen oplossingen. Hieruit volgt een concreet implementatieplan met financiële prognoses.

Stap 4: implementatie

Samen met u wordt er op basis van het plan een implementatiekalender opgesteld. Deze kalender gidst u stap voor stap op weg naar een succesvolle oplossing.

Wat kost het?

Graag verkennen we als eerste stap de behoefte van uw organisatie. Een kennismaking is bij Loyalis altijd kosteloos. Tegen een vast tarief van € 4.500*,- doorlopen we alle stappen tot en met het opstellen van een op maat gemaakt rapport en implementatieplan. We geven u zo inzicht door overzicht. Hét startpunt voor een strategische implementatie van duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie. Liever telefonisch contact? Bel onze specialist Joop de Champs via 06 53 35 89 36.

*De cofinancieringsregeling (50% korting) is mogelijk van toepassing, indien uw organisatie al een verzekeringsproduct afneemt bij Loyalis (WGA-ERD of AOV). We informeren u graag persoonlijk hierover.

Of bel ons: 045 645 93 20

  • Inzicht in kostenbesparing
  • Inzicht in het versterken van arbeidspotentieel
  • Een concreet stappenplan
  • Inzicht in het voorkomen van verminderde inzetbaarheid van medewerkers

 

Vitaliteit

Werk aan vitaliteit

Om uw organisatie letterlijk én figuurlijk gezond te houden, zijn vitale medewerkers onmisbaar. Zij zijn immers de motor van uw organisatie. Belangrijk om niet alleen te investeren in het peil houden van hun kennis en ervaring, maar ook in hun gezondheid en motivatie.

Preventie

Werk aan preventie

Een goede werk- en privébalans en een prettige werkomgeving belangrijk. Zo blijven uw medewerkers optimaal inzetbaar, tevreden en voorkomt u dat ze uitvallen of uw organisatie verlaten. Preventie écht goed aanpakken is een flinke klus en een klus op maat. Dat vraagt om inzicht, expertise én om de juiste middelen.

Verzuim

Werk aan verzuim

Kortdurend verzuim is vaak nog te overzien. Maar wat als iemand door een ziekte of aandoening langdurig uitvalt? Voor u als werkgever heeft dit consequenties. Inzicht hebben in het verzuim is cruciaal om een adequate verzuimbegeleiding te realiseren. Wij gaan daarbij uit van het eigen regiemodel en adviseren vervolgens implementaties.

Re-integratie

Werk aan re-integratie

Voor de­ werknemer­ geeft­ werken de grootste inkomenszekerheid. Voor u als ­werkgever­ vormt­ duurzamere integratie van medewerkers de beste schadelast beheersing. En voor ons als verzekeraar geldt uiteraard ­hetzelfde. ­Daarom­ gaan we ­uit ­van ­het ­principe ­dat werk de allerbeste sociale zekerheid is. We dragen ­graag ­bij ­aan ­activiteiten die uitval voorkomen en terugkeer op­ de­ werkvloer­ mogelijk ­maken.

Zekerheid

Werk aan zekerheid

Als werkgever bent u constant in beweging. Zekerheid geeft evenwicht en rust. We bieden daarom verzekeringsproducten aan op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Onze producten zijn op maat en passend bij bestaande wet- en regelgeving in uw sector. De verzekeringen zijn collectief, semi-collectief of gecombineerd af te nemen. Afhankelijk van uw wens.

Waarom Loyalis?

Goed werkgeverschap is belangrijk om uw personeel te binden en te boeien. Onze specialisten helpen u te investeren in een duurzame organisatie met vitale werknemers. Met een schat aan kennis van uw sector en sociale regelingen, kunnen we meer dan alleen verzekeren.

Onze gidsen

Onze specialisten staan voor u klaar. Of het nu gaat over een vraagstuk rondom vitaliteit, zekerheid of preventie. Met onze dienst Gids in Duurzame Inzetbaarheid creëert u inzicht door overzicht.

"Juist in onzekere situaties bieden we heldere informatie en een luisterend oor" 
- Marie van Rijswijk

"We beginnen met het begrijpen van uw behoefte" 
- Henk Konings

"We zijn constant in beweging. Zekerheid geeft evenwicht en rust" 
- Thanee Aldenhoven