Menu

 Informatiesessie werkgever 15 september - 11:00 uur

Waarom Loyalis Inkomenszekerheid VVT afsluiten?

De cao-partijen VVT hebben Loyalis geselecteerd als partner van de sector.  Wij zien verzekeren als het bieden van maatwerkoplossingen. Door continu de samenwerking op te zoeken met belanghebbenden in onze sector, kunnen we écht toegevoegde waarde bieden aan u als werkgever. Als verzekeraar, maar ook als een ware gids in Inkomen & Zekerheid bij vraagstukken rondom werkloosheid, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Alle verzekeringen onder één dak met maatwerkverzekering: Loyalis Inkomenszekerheid VVT
Bij Loyalis brengt u alle inkomensverzekeringen onder één dak. In drie eenvoudige stappen regelt u collectief de verzekering om uw medewerkers te beschermen tegen inkomensterugval op het gebied van werkloosheid (de voormalige PAWW-regeling) én arbeidsongeschiktheid. De verzekering bevat een WW- en arbeidsongeschiktheidsdekking en sluit aan op dat wat er al geregeld is in uw cao en door PFZW. Zo betaalt u nooit teveel voor iets dat u toch niet nodig hebt.

Over de informatiesessie

Deze informatiesessie is bedoeld om u zo goed mogelijk te informeren over Loyalis, de verzekering en hoe u deze verzekering afsluit. Kortom: alles goed geregeld voor 1 oktober 2022. De host is Joost Rijnja, Loyalis adviseur met een focus op de zorg sector. Hij neemt u met alle plezier mee in dit verhaal.

Centrale onderwerpen zijn:  

  • Kennismaking Loyalis
  • Uitleg verzekering en dekkingen
  • Wat is er voor uw werknemers geregeld?
  • Veelgestelde vragen
  • Waar vind ik meer informatie?

Stel uw vragen alvast

We snappen heel goed dat er vragen leven. In een live sessie is het helaas niet realistisch om alle vragen te beantwoorden. We spitsen daarom deze informatiesessie op voorhand graag toe op uw informatiebehoefte. Vul bij uw aanmelding daarom alvast uw vragen in. We houden hier zoveel mogelijk rekening mee.

Aanmelden informatiesessie

Laden...

Graag geef ik u deze informatiesessie, om u zo optimaal mogelijk te informeren over de verzekering en hoe u deze afsluit. Bovendien is het een kennismaking met Loyalis als gids in Inkomen & Zekerheid. 

  • Joost Rijnja
  • Relatiemanager Zorg bij Loyalis
  • en host van deze informatiesessie