Menu

Informatiesessie intermediair 8 september 2022 - 11:00 uur

Over Loyalis Inkomenszekerheid VVT

De cao-partijen VVT hebben Loyalis geselecteerd als partner van de sector. Er ligt een gezamenlijke uitdaging: iedereen is goed verzekerd bij werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.  Door continu de samenwerking op te zoeken met belanghebbenden in onze sector, kunnen we écht toegevoegde waarde bieden aan u als intermediair en de werkgever. Als verzekeraar, maar ook als gids in Inkomen & Zekerheid bij vraagstukken rondom werkloosheid, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Alle verzekeringen onder één dak met maatwerkverzekering: Loyalis Inkomenszekerheid VVT
De werkgever brengt alle inkomensverzekeringen onder één dak. In drie eenvoudige stappen regelt hij collectief de verzekering om zijn medewerkers te beschermen tegen inkomensterugval op het gebied van werkloosheid (de voormalige PAWW-regeling) én arbeidsongeschiktheid. De verzekering bevat een WW- en arbeidsongeschiktheidsdekking en sluit aan op dat wat er al geregeld is in de cao en door PFZW.

Over de informatiesessie

Deze informatiesessie is bedoeld om u zo goed mogelijk mee te nemen in de stappen om de verzekering aan te vragen. De host is Hans van Heusden, Loyalis adviseur speciaal voor het intermediaire kanaal. Hij zoomt in op uw rol als intermediair Zodat u de werkgever optimaal kan begeleiden.

Centrale onderwerpen zijn:  

  • Verzekering in het kort
  • Wat wordt er van een intermediair verwacht?
  • Hoe kan een offerte/meerdere offertes aangevraagd worden?
  • Veelgestelde vragen
  • Waar vind ik meer informatie?

Stel uw vragen alvast

We snappen heel goed dat er vragen leven. In een live sessie is het helaas niet realistisch om alle vragen te beantwoorden. We spitsen daarom deze informatiesessie op voorhand graag toe op uw informatiebehoefte. Vul bij uw aanmelding daarom alvast uw vragen in. We houden hier zoveel mogelijk rekening mee.

Aanmelden informatiesessie

Laden...
Loyalis - Inkomenszekerheid VVT - Dekking 0-35

Graag geef u ik deze informatiesessie, zodat u de werkgever zo optimaal mogelijk kunt begeleiden bij het afsluiten van de verzekering. 

  • Hans van Heusden
  • Relatiemanager Intermediair 
  • en host van deze informatiesessie