Menu

Loyalis Inkomenszekerheid VVT

Iedereen goed verzekerd bij werkloosheid en arbeidsongeschiktheid 

Loyalis - Inkomenszekerheid VVT

De cao VVT is gewijzigd per 1 oktober 2022
Met het wegvallen van de PAWW-regeling moet iedere werkgever in de sector een herverzekering derde WW jaar regelen. Dit betreft een inkomensaanvulling WW die verplicht is vanuit de cao VVT vanaf 1 oktober 2022. De cao-partijen hebben Loyalis geselecteerd als dé partner en verzekeraar voor de sector. Daarom hebben we een verzekeringsproduct op maat: Loyalis Inkomenszekerheid VVT. Onze verzekering sluit aan op uw cao-regelingen en pensioenfonds PFZW.

Ons aanbod: Loyalis Inkomenszekerheid VVT

Iedere werkgever die cao VVT volgend is, moet de verzekering regelen.  Er zijn aantrekkelijke voorwaarden afgesproken met de cao-partijen in de VVT-mantelovereenkomst

 • Snelle implementatie: aanvraag en start van verzekering
 • Slechts één keer per jaar de personeelsadministratie doorgeven
 • Oog voor de mens: van ziekte tot start van uitkering
 • Ziekmelding gemakkelijk digitaal doorgeven
Loyalis - Inkomenszekerheid VVT - Dekking 35-80
Loyalis - Inkomenszekerheid VVT - Inkomensaanvulling WW
Loyalis - Inkomenszekerheid VVT - Dekking 0-35

Verzekering 'Loyalis Inkomenszekerheid VVT' aanvragen

Ik ben intermediair

Als intermediair hebben we alle informatie voor u gebundeld. U leest hier meer over onze werkwijze en het proces voor het aanvragen van de verzekering voor uw (potentiële) klanten in de VVT-sector. 

Ik ben werkgever

Vraag eenvoudig de offerte aan via onderstaande button. Geef in de onderwerpregel aan 'Aanvraag offerte VVT'. Onze collega's van de Helpdesk Zakelijk gaan met uw aanvraag aan de slag. 


Veelgestelde vragen 

 • Opgaveformulier Inloop VVT: hoe vult u deze in?

 • Wat regel ik als werkgever met de verzekering 'Loyalis Inkomenszekerheid VVT'? 

 • Voor wie is de verzekering 'Loyalis Inkomenszekerheid VVT' bedoeld?

 • VVT Re-integratiedienstverlening

 • Loyalis WIA dienstverlening

Hulp bij communicatie naar werknemers

Er staat voor elke werkgever een webpagina klaar voor de werknemers. Hier wordt alle informatie over de verzekering gebundeld. Denk aan uitleg over de collectieve dekking, polisvoorwaarden, veelgestelde vragen en de contactgegevens van onze klantenservice.
Aanvullend kunnen we, op uw verzoek, helpen met:

 • Kant-en-klare teksten voor een e-mail, brief, intranetpagina of nieuwsbericht. U kunt hier een voorbeeld van een intranet bericht bekijken.
 • In overleg een presentatie of webinar voor interactieve uitleg.

Uw gids in Inkomen en Zekerheid

Loyalis is sinds 2002 dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Met onze 150 specialisten helpen we inkomens te beschermen bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Zo zijn werknemers zeker van een stabiel inkomen en voorkomen ze eventuele geldzorgen. Maar liever nog doen we er met een werkgever alles aan om uitval te voorkomen. Door te helpen bij HR-thema’s als vitaliteit, preventie, verzuim, re-integratie en zekerheid.

Hulp nodig of meer informatie?
We helpen u graag. Neem bij vragen of voor meer informatie over het afsluiten van de verzekering contact op met onze zakelijke klantenservice

 

Loyalis - Inkomenszekerheid VVT -Joost Rijnja

Zowel voor de werkgever als medewerkers zijn de producten en
dienstverlening van Loyalis van grote waarde, betoogt Gabri Storm van UMC Utrecht. “Loyalis denkt mee en weet wat onze medewerkers wel en juist níét nodig hebben.”

“In een grote organisatie als de onze hebben we veel kennis en expertise
over arbeidsvoorwaarden in eigen huis. Maar juist op het gebied van
sociale zekerheid biedt Loyalis ons iets extra’s. We kloppen aan als we
vragen hebben en volgen webinars en kennissessies. Loyalis kent onze
sector door en door. Dat vind ik belangrijk. Daardoor sluit de AOV goed
aan bij de pensioenregeling en de cao.

Loyalis is al vele jaren een betrouwbare partner

 • Gabri Storm, 11 juli 2022
 • Senior adviseur arbeidsvoorwaarden en beloning bij het UMC Utrecht

a.s.r. doet het

Het bestaansrecht van a.s.r. is mensen helpen. Als we dat goed doen, hebben we een gezonde toekomst. We helpen klanten bij het samen delen van risico’s en het samen opbouwen van vermogen voor later. Zo willen we Nederland verzekeren van een goede toekomst. Voor de huidige generatie en voor de generaties na ons.

Maatschappelijke impact
Bij a.s.r. en Loyalis vinden we het belangrijk om een rol van betekenis te spelen in het verduurzamen van de samenleving. Bij alles wat we doen, denken we na over de vraag of dit houdbaar is voor de toekomst. Als duurzame verzekeraar kiezen we ervoor om met onze producten bij te dragen aan het oplossen van vraagstukken die leven bij werknemer én werkgever. Onze kernactiviteiten hebben raakvlak met maatschappelijke thema’s als vitaliteit, preventie, re-integratie, financiële zelfredzaamheid en natuurlijk duurzame inzetbaarheid.