Menu
Arbeidsongeschiktheid

Een goed inkomen bij arbeidsongeschiktheid voor uw medewerkers!

32% komt niet rond bij arbeidsongeschiktheid...terwijl ze voor minder dan 1% van het inkomen verzekerd zijn!

De voordelen voor u op een rij:

  • Daling brutoloonkosten
  • Hulp en advies bij re-integratie en administratie
  • Sluit aan op uw eigen cao en pensioen
  • Mooie extra arbeidsvoorwaarde
a.s.r. Vitality

Fittere medewerkers? Wij helpen u!

a.s.r. Vitality is een uniek programma dat uw medewerkers helpt voldoende te bewegen door ze wekelijks en maandelijks te belonen. Het resultaat?

Hogere arbeidsproductiviteit en minder verzuim, betere werksfeer en een fijnere werkplek én tot 8% cashback op Loyalis verzekeringen. Klinkt goed?

Verzuim

Tot 12 jaar financieel verantwoordelijk voor uw zieke werknemers

...u kunt een deel van de financiële risico’s van verzuim afdekken.

De voordelen voor u op een rij:

  • Kosten WGA-uitkeringen verzekerd
  • Lage premie bij gezond verzuimbeleid
  • Verhalen schade op derden is gratis meeverzekerd
  • Hulp en advies bij re-integratie en administratie

Nieuws

a.s.r. Vitality geïntroduceerd bij Loyalis
Dit najaar is a.s.r. Vitality geïntroduceerd bij klanten van Loyalis. Met bewegingsprogramma a.s.r. Vitality stimuleert u uw medewerkers om gezonde keuzes te maken en in beweging te komen. Fittere medewerkers? Lees meer.

Bereikbaarheid tijdens corona
We zijn online en telefonisch zo goed mogelijk voor u bereikbaar. We corresponderen alleen nog per e-mail (ook als uw voorkeur post is). Kunt u geen digitale bestanden openen? Neem contact met ons op. Lees meer op Loyalis.nl/corona.

Overname Veherex
Vanaf 1-1-2020 zijn we verantwoordelijk voor de uitvoering van de Veherex-verzekeringen. Lees meer in het nieuwsbericht van a.s.r. Voormalig Veherex-klant? Kijk op Loyalis.nl/veherex

 

Nieuws

Pensioenakkoord en gevolgen voor de verzekering
Een onderdeel van het akkoord is de Wet temporisering verhoging AOW-leeftijd (5-7-2019). Hierin staan de AOW-leeftijden vanaf 1-1-2020. Vragen? Lees de Vragen & Antwoorden

Loyalis Leven-producten vanaf september over naar a.s.r.
De Loyalis Levensloop, Nabestaanden- en Beleggingsverzekeringen gaan in september 2020 over naar a.s.r. Hierdoor duurt het tijdelijk wat langer voordat wijziging- en (opname)verzoeken zijn verwerkt. A.s.r. pakt deze verzoeken weer op vanaf 24-9-2020. In oktober 2020 informeren we onze Leven-klanten over de gevolgen van deze overgang. Vanaf 18-9-2020 is voor hen de MijnLoyalis-omgeving al niet meer beschikbaar. Lees hier verder.

Over Loyalis

Inkomen & Zekerheid

Loyalis is dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Inkomen is een pijler onder het bestaan. Het zorgt ervoor dat u noodzakelijke, maar ook leuke uitgaven kunt doen. We helpen u uw inkomen te beschermen bij onverwachte gebeurtenissen zoals arbeidsongeschiktheid. Zo bent u altijd zeker van een goed inkomen en voorkomt u geldzorgen. Maar liever nog zetten we in op het voorkomen van uitval. Door te investeren in vitaliteit, als ook in kennis, werkomgeving en -balans.

Pensioen 1-2-3

Uw medewerker bouwt via u pensioen bij ons op of is verzekerd van een aanvulling op het inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Hoe zien deze regelingen er precies uit? Wat gebeurt er bijvoorbeeld als uw medewerker een andere baan krijgt, gaat scheiden of ziek wordt? Pensioen 1-2-3 geeft uw medewerkers inzicht in hun pensioen- of arbeidsongeschiktheidsregeling.

Onze diensten

Investeren in de gezondheid, de ontwikkeling en het werkplezier van uw medewerkers is belangrijk. Zij zijn immers de motor van uw organisatie. Wij ondersteunen u hierbij.