Menu
  • Gegevens inzien en wijzigen via MijnLoyalis

Zelf regelen via MijnLoyalis

Gegevens inzien & wijzigen 

We willen het u graag zo makkelijk mogelijk maken. Daarom is er MijnLoyalis, uw eigen online omgeving. In MijnLoyalis vindt u al uw verzekeringsgegevens veilig en overzichtelijk op 1 plek. Ook kunt u er zelf online wijzigingen doorvoeren. Handig, snel én veilig! En u helpt ons papier te besparen. Log direct in of activeer eerst uw account in 5 stappen.

Bekijk de video

Uw voordelen met

MijnLoyalis

Een account aanmaken in 5 stappen is simpel en gratis. Na activatie kunt u in MijnLoyalis veilig en snel:

  • Uw documenten inzien zoals polisvoorwaarden
  • Uw gegevens wijzigen/toevoegen zoals (e-mail)adres
  • Machtiging pensioenfonds afgeven of intrekken
  • Ziekte en herstel doorgeven

Had u voor 2020 al een account maar komt u er niet in? Activeer dan 1x opnieuw, want ons beveiligingssysteem is begin 2020 vernieuwd. U verliest geen gegevens. 

Activeer uw account

In 5 simpele stappen

Houd bij de hand

Uw mobiele telefoon

Op dit telefoonnummer ontvangt u een inlogcode per SMS.

Uw klantnummer

Uw Loyalis klantnummer staat in onze correspondentie.

Uw e-mailadres

Registreer het e-mailadres waarop u de activatielink wilt ontvangen.

Uw bankpas en reader

Uw bankgegevens om in te loggen op uw online bankomgeving.

Volg de 5 activatiestappen

1. Identificatie

1. Identificeer uzelf eerst via iDIN

De veiligheid van uw gegevens staat bij ons voorop. Daarom willen we eerst zeker weten dat het om u gaat voordat u uw account voor MijnLoyalis kunt activeren. Dit verloopt via iDIN, een betrouwbare bankdienst waarmee u zich snel en veilig online identificeert. U vraagt via iDIN uw bank 1x uw naam, adres, geslacht en geboortedatum te bevestigen.

  • Start met u te identificeren in iDIN
  • In iDIN gaat u naar uw online bankomgeving
  • Selecteer uw bank en log in met uw bankgegevens*
  • Controleer uw gegevens en geef toestemming
  • Uw identificatie is voltooid; ga naar stap 2

*) Een en/of-rekening of een bank zonder iDIN? Activeer zonder iDIN. (iDIN met een buitenlandse bank is niet mogelijk.)

Wat is iDIN en is het echt veilig?
iDIN is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDIN net zo veilig is als internetbankieren. Veel banken en organisaties gebruiken iDIN om de veiligheid en privacy van hun klanten te garanderen. Ook de Consumentenbond stelt vast dat iDIN veilig en makkelijk is. Wat is iDIN? Bekijk de animatie.

2. Klantnummer

2. Vul uw Loyalis klantnummer in

Voer uw Loyalis klantnummer in. U vindt uw klantnummer terug in onze correspondentie. Let op! Dit is niet uw polisnummer! Na invoer van uw Loyalis klantnummer en na uw toestemming, gaan we uw gegevens zoals bij ons bekend vergelijken met de gegevens bij uw bank. Zo weten we zeker dat het echt om u gaat.

Lukt het niet? Neem dan met ons contact op. Onze medewerkers van de klantenservice zoeken uw klantnummer op of maken het MijnLoyalis-account voor u aan.

3. E-mail

3. Registreer uw e-mailadres

Vul uw e-mailadres in en klik op ‘Registreer nu’. U ontvangt dan van ons een e-mail met de activatielink. Bevestig door op de activatielink te klikken en ga verder naar de volgende stap.

4. Wachtwoord

4. Stel uw wachtwoord in

Kies nu uw eigen wachtwoord. Zorg ervoor dat dit een sterk wachtwoord is, want zo is uw account optimaal beschermd. Met dit wachtwoord kunt u na activatie veilig inloggen op MijnLoyalis.

5. SMS-code

5. Voer de SMS-code in en klaar!

Vul uw mobiele telefoonnummer in. U ontvangt dan op dit nummer per SMS een inlogcode. Nadat u de SMS-code hebt ingevuld, is uw account geactiveerd. U kunt nu direct inloggen in MijnLoyalis met uw nieuwe wachtwoord. 

Geen SMS-code ontvangen? Klik dan op ‘Verstuur SMS met inlogcode opnieuw'. Lukt dit niet of hebt u een andere vraag? Neem dan met ons contact op. Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag verder en kunnen eventueel ook voor u een MijnLoyalis-account aanmaken.

Laten we samen papier besparen
Loyalis is een merk van a.s.r. de meest duurzame verzekeraar van Nederland. Elk jaar planten we met Trees for All voor elke 100 klanten een boom in Limburg en Oeganda. Met een account voor MijnLoyalis helpt u ons papier te besparen. Zo dragen we samen bij aan een gezondere wereld. Dank u wel.