Menu

Arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV)

Goed geregeld door SOTOG

Zeker van een stabiel inkomen tot AOW-leeftijd

Ziekte en ongevallen kunnen een flinke impact hebben op uw toekomstige financiële situatie, want dat kan uiteindelijk dalen tot bijstandsniveau. Daarom heeft SOTOG uw inkomen collectief beschermd met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Loyalis. Een mooie arbeidsvoorwaarde! Hebt u een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst bij SOTOG en bent u woonachtig in Nederland of verzekerd voor de sociale zekerheidswetten in Nederland? Dan bent u automatisch door uw werkgever verzekerd* tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid. 

  • Iedereen doet mee: automatisch verzekerd bij indiensttreding*
  • Minstens 70% inkomen tot aan AOW-leeftijd
  • U hoeft geen gezondheidsvragen te beantwoorden

*Lees hieronder meer over de voorwaarden. 

Het kan iedereen overkomen...

Ervaringsverhaal van Elise, moeder van 2 en docent

Denkt u dat arbeidsongeschiktheid u niet overkomt? Dat dacht Elise (juf op een basisschool en 2 kinderen) ook. Ze kijkt terug op een moeilijke tijd. ''Thuis was het gewoon heel zwaar en dat resulteerde in een burn-out.'' Gelukkig had ze 4 jaar eerder een arbeidsongeschiktheidsverzekering gesloten. “Dat kwam enorm goed uit.” Doordat er geen financiële zorgen waren kon Elise rustig werken aan haar volledige herstel. Ze werkt nu weer tijdelijk.

  • Hoe werken de dekkingen van Loyalis?

  • Welke dekking is er collectief voor mij geregeld?

  • Hoe werkt de acceptatie & deelname?

  • Ik heb geen polisblad ontvangen, ben ik wel verzekerd?

  • Kan ik de verzekering meenemen als ik van baan wissel?

Doet u al mee met bewegingsprogramma a.s.r. Vitality?

Bewegen is goed voor u. Toch schiet het er vaak bij in... Met a.s.r. Vitality gaat dat veranderen! U verdient met de app punten op basis van stappen en hartslag. U ruilt deze verdiende punten in voor weekbeloningen zoals vouchers bij Bol.com of het terugverdienen van een Apple Watch. Laat hieronder uw gegevens achter. Dan sturen we u meer informatie over het bewegingsprogramma toe per mail.

Laden...

Uw gids in Inkomen en Zekerheid

Loyalis is sinds 2002 jaar dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Met onze 150 specialisten helpen we uw inkomen te beschermen bij arbeidsongeschiktheid. Zo bent u zeker van een stabiel inkomen en voorkomt u eventuele geldzorgen. Maar liever nog doen we er met uw werkgever alles aan om uitval te voorkomen. Door te helpen bij centrale thema’s als vitaliteit, preventie, verzuim, re-integratie en zekerheid. 

Hulp nodig of meer informatie? Uw werkgever informeert u graag over uw bestaande verzekering. Voor vragen of meer informatie over het afsluiten van een aanvullende verzekering, kunt u ook terecht bij onze klantenservice.