Menu

Arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV)

Goed geregeld door OPO-R

Zeker van een stabiel inkomen tot AOW-leeftijd

Ziekte en ongevallen kunnen een flinke impact hebben op uw toekomstige financiële situatie, want dat kan uiteindelijk dalen tot bijstandsniveau. Daarom heeft OPO-R uw inkomen collectief beschermd met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Loyalis. Een mooie arbeidsvoorwaarde! Hebt u een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst bij OPO-R en bent u woonachtig in Nederland of verzekerd voor de sociale zekerheidswetten in Nederland? Dan bent u automatisch door uw werkgever verzekerd* tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid. 

  • Iedereen doet mee: automatisch verzekerd bij indiensttreding*
  • Minstens 70% inkomen tot aan AOW-leeftijd
  • U hoeft geen gezondheidsvragen te beantwoorden

*Lees hieronder meer over de voorwaarden. 

Het kan iedereen overkomen...

Ervaringsverhaal van Elise, moeder van 2 en docent

Denkt u dat arbeidsongeschiktheid u niet overkomt? Dat dacht Elise (juf op een basisschool en 2 kinderen) ook. Ze kijkt terug op een moeilijke tijd. ''Thuis was het gewoon heel zwaar en dat resulteerde in een burn-out.'' Gelukkig had ze 4 jaar eerder een arbeidsongeschiktheidsverzekering gesloten. “Dat kwam enorm goed uit.” Doordat er geen financiële zorgen waren kon Elise rustig werken aan haar volledige herstel. Ze werkt nu weer tijdelijk.

  • Hoe werken de dekkingen van Loyalis?

  • Welke dekking is er collectief voor mij geregeld?

  • Hoe werkt de acceptatie & deelname?

  • Ik heb geen polisblad ontvangen, ben ik wel verzekerd?

  • Kan ik de verzekering meenemen als ik van baan wissel?

Doet u al mee met bewegingsprogramma a.s.r. Vitality?

Bewegen is goed voor u. Toch schiet het er vaak bij in... Met a.s.r. Vitality gaat dat veranderen! U verdient met de app punten op basis van stappen en hartslag. U ruilt deze verdiende punten in voor weekbeloningen zoals vouchers bij Bol.com of het terugverdienen van een Apple Watch. Laat hieronder uw gegevens achter. Dan sturen we u meer informatie over het bewegingsprogramma toe per mail.

Laden...

Uw gids in Inkomen en Zekerheid

Loyalis is al 18 jaar dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Met onze 150 specialisten helpen we uw inkomen te beschermen bij arbeidsongeschiktheid. Zo bent u zeker van een stabiel inkomen en voorkomt u eventuele geldzorgen. Maar liever nog doen we er met uw werkgever alles aan om uitval te voorkomen. Door te helpen bij centrale thema’s als vitaliteit, preventie, verzuim, re-integratie en zekerheid. 

Hulp nodig of meer informatie? Uw werkgever informeert u graag over uw bestaande verzekering. Voor vragen of meer informatie over het afsluiten van een aanvullende verzekering, kunt u ook terecht bij onze klantenservice.