Menu

Arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV)

Goed geregeld door Jarabee

Zeker van een stabiel inkomen tot AOW-leeftijd

Ziekte en ongevallen kunnen een flinke impact hebben op uw toekomstige financiële situatie, want dat kan uiteindelijk dalen tot bijstandsniveau. Daarom heeft Jarabee uw inkomen collectief beschermd met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van Loyalis. Een mooie arbeidsvoorwaarde! Hebt u een vaste of tijdelijke arbeidsovereenkomst bij Jarabee en bent u woonachtig in Nederland of verzekerd voor de sociale zekerheidswetten in Nederland? Dan bent u automatisch door uw werkgever verzekerd* tegen inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid. 

  • Iedereen doet mee: automatisch verzekerd bij indiensttreding*
  • Minstens 70% inkomen tot aan AOW-leeftijd
  • U hoeft geen gezondheidsvragen te beantwoorden

*Lees hieronder meer over de voorwaarden. 

Het kan iedereen overkomen...

Ervaringsverhaal van Sandra (49), getrouwd en moeder

Denkt u dat arbeidsongeschiktheid u niet kan overkomen? Dat dacht Sandra (ambtenaar) ook. Ze vertelt over de gevolgen op haar leven. “Ik wilde het niet onder ogen zien, ik had een heel actief leven…” Twee jaar geleden raakte ze plotseling arbeidsongeschikt. Op het werk ging het simpelweg niet meer. Achteraf bleek ze een hernia te hebben, ondanks haar gezonde leefstijl. Ze was er niet op voorbereid. De impact op haar financiële situatie, zorgde voor veel zorgen.

  • Welke dekking is er collectief voor mij geregeld?

  • Hoe werken de dekkingen van Loyalis?

  • Hoe werkt de acceptatie & deelname?

  • Ik heb geen polisblad ontvangen, ben ik wel verzekerd?

  • Kan ik de verzekering meenemen als ik van baan wissel?

Doet u al mee met bewegingsprogramma a.s.r. Vitality?

Bewegen is goed voor u. Toch schiet het er vaak bij in... Met a.s.r. Vitality gaat dat veranderen! U verdient met de app punten op basis van stappen en hartslag. U ruilt deze verdiende punten in voor weekbeloningen zoals vouchers bij Bol.com of het terugverdienen van een Apple Watch. Laat hieronder uw gegevens achter. Dan sturen we u meer informatie over het bewegingsprogramma toe per mail.

Laden...

Uw gids in Inkomen en Zekerheid

Loyalis is sinds 2002 jaar dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Met onze 150 specialisten helpen we uw inkomen te beschermen bij arbeidsongeschiktheid. Zo bent u zeker van een stabiel inkomen en voorkomt u eventuele geldzorgen. Maar liever nog doen we er met uw werkgever alles aan om uitval te voorkomen. Door te helpen bij centrale thema’s als vitaliteit, preventie, verzuim, re-integratie en zekerheid. 

Hulp nodig of meer informatie? Uw werkgever informeert u graag over uw bestaande verzekering. Voor vragen of meer informatie over het afsluiten van een aanvullende verzekering, kunt u ook terecht bij onze klantenservice.