Menu
 • Home
 • AOV
 • Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IW)

Arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV)

Voor werknemers van Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IW)

Zeker van een stabiel inkomen tot AOW-leeftijd

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IW) wil u graag vitaal houden. Zodat u iedere week met plezier naar uw werk gaat. Niet alleen nu, maar ook nog over 10 jaar. Toch is uitval niet altijd te voorkomen. U kunt ziek worden, maar ook een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit kan een flinke impact hebben op uw financiële situatie. Het zal u maar overkomen. U raakt (deels) arbeidsongeschikt. Daarom biedt Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IW) de mogelijkheid om uw inkomen te beschermen. Dankzij onze collectieve afspraken, sluit u gemakkelijk én voordelig een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af. Deze is interessant voor parttimers en fulltimers. U bent zo zeker van een stabiel inkomen tot aan AOW-leeftijd.

 • Minstens 70% inkomen tot aan AOW-leeftijd
 • Geniet van 25% premiekorting met dank aan uw werkgever
 • Ruim 300.000 mensen waren u al voor!

Het kan iedereen overkomen... 

Ervaringsverhaal van Sandra (49), getrouwd en moeder

Denkt u dat arbeidsongeschiktheid u niet kan overkomen? Dat dacht Sandra (ambtenaar) ook. Ze vertelt over de gevolgen op haar leven. “Ik wilde het niet onder ogen zien, ik had een heel actief leven…” Twee jaar geleden raakte ze plotseling arbeidsongeschikt. Op het werk ging het simpelweg niet meer. Achteraf bleek ze een hernia te hebben, ondanks haar gezonde leefstijl. Ze was er niet op voorbereid. De impact op haar financiële situatie, zorgde voor veel zorgen.

Nu geen tijd, liever op later moment verdiepen in AOV?

We begrijpen heel goed dat een AOV geen onderwerp is waar u dagelijks mee bezig bent. Als u deze afsluit, wilt u zich verdiepen in de verzekering en mogelijkheden. Hebt u later meer tijd? Of wilt u het met uw partner bespreken? Laat hieronder uw gegevens achter. Dan sturen we u later een reminder per mail.  

Laden...

Wat kost een arbeids­ongeschiktheids­verzekering?

U kiest zelf voor welke risico's u verzekerd bent. Loyalis biedt diverse dekkingen. Bereken hiernaast uw persoonlijke premie. Vul uw voltijd brutojaarloon in, ook als u parttime werkt. Dit is uw totale brutojaarloon inclusief vakantietoeslag en de eventuele eindejaarsuitkering. U vindt dit op uw loonstrook.

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IW) biedt u de mogelijkheid om uw inkomen te beschermen. U ontvangt 25% korting. Eenmalig betaalt u € 40 distributiekosten. Verzekeraars zijn wettelijk verplicht om deze distributiekosten apart in rekening te brengen.

U betaalt de premie zelf via uw eigen bankrekening (automatisch incasso).

Antwoorden op veelgestelde vragen

 • Hoe werken de dekkingen van Loyalis?

 • Hoe werkt de aanvraag en acceptatie?

 • Wat gebeurt er als ik van baan wissel?

 • Ik werk parttime, kan ik me verzekeren?

 • Wanneer moet ik een wijziging doorgeven?

 • Kan ik de verzekering (tussentijds) wijzigen of beëindigen?

Over Loyalis

Uw gids in Inkomen & Zekerheid

Iedereen maakt leuke en minder leuke momenten mee in het leven. Deze ‘life events’ hebben grote of kleine gevolgen voor uw toekomst.

Loyalis is sinds 2002 dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Met onze 150 specialisten helpen we uw inkomen te beschermen bij arbeidsongeschiktheid. Zo bent u zeker van een stabiel inkomen en voorkomt u eventuele geldzorgen. Maar liever nog doen we er met uw werkgever alles aan om uitval te voorkomen. Door te helpen bij centrale thema’s als vitaliteit, preventie, verzuim, re-integratie en zekerheid. 

over-loyalis