Menu

Arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV)

Voor werknemers van UMC Utrecht (UMCU)

Zeker van een stabiel inkomen tot AOW-leeftijd

UMC Utrecht (UMCU) wil u graag vitaal houden. Zodat u iedere week met plezier naar uw werk gaat. Niet alleen nu, maar ook nog over 10 jaar. Toch is uitval niet altijd te voorkomen. U kunt ziek worden, maar ook een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit kan een flinke impact hebben op uw financiële situatie. Het zal u maar overkomen. U raakt (deels) arbeidsongeschikt. Daarom biedt UMC Utrecht (UMCU) de mogelijkheid om uw inkomen te beschermen. Dankzij onze collectieve afspraken, sluit u gemakkelijk én voordelig een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) af. Deze is interessant voor parttimers en fulltimers. U bent zo zeker van een stabiel inkomen tot aan AOW-leeftijd.

  • Minstens 70% inkomen tot aan AOW-leeftijd
  • Geniet van 27% premiekorting met dank aan uw werkgever
  • Loyalis, specialist in Inkomen & Zekerheid

Het kan iedereen overkomen... 

Ervaringsverhaal van Anne (38), getrouwd en moeder

Denkt u dat arbeidsongeschiktheid u niet kan overkomen? Dat dacht Anne (verpleegkundige) ook. Ongeveer 3 jaar geleden kreeg ze last van concentratieproblemen, vermoeidheid en slaapproblemen. Haar man was in die tijd veel in het buitenland, de onregelmatige diensten op haar werk eisten hun tol. Ze startte toen ook net met een nieuwe studie. Het werd haar allemaal te veel, ze raakte zichzelf kwijt. Door het UWV werd ze voor 75% arbeidsongeschikt verklaard.

Nu geen tijd, liever op later moment verdiepen in AOV?

We begrijpen heel goed dat een AOV geen onderwerp is waar u dagelijks mee bezig bent. Als u deze afsluit, wilt u zich verdiepen in de verzekering en mogelijkheden. Hebt u later meer tijd? Of wilt u het met uw partner bespreken? Laat hieronder uw gegevens achter. Dan sturen we u later een reminder per mail.  

Laden...

Wat kost een arbeids­ongeschiktheids­verzekering?

U kiest zelf voor welke risico's u verzekerd bent. Loyalis biedt diverse dekkingen. Bereken hiernaast uw persoonlijke premie. Vul uw voltijd brutojaarloon in, ook als u parttime werkt. Dit is uw totale brutojaarloon inclusief vakantietoeslag en de eventuele eindejaarsuitkering. U vindt dit op uw loonstrook.

UMC Utrecht (UMCU) biedt u de mogelijkheid om uw inkomen te beschermen. U ontvangt 27% korting. Eenmalig betaalt u € 40 distributiekosten. Verzekeraars zijn wettelijk verplicht om deze distributiekosten apart in rekening te brengen.

Antwoorden op veelgestelde vragen

  • Ik ben (medisch) specialist. Kan ik de dekking bij beroepsarbeidsongeschiktheid (BAO) afsluiten?

  • Hoe werken de dekkingen van Loyalis?

  • Hoe werkt de aanvraag en acceptatie?

  • Wat gebeurt er als ik van baan wissel?

  • Ik werk parttime, kan ik me verzekeren?

  • Wanneer moet ik een wijziging doorgeven?

  • Kan ik de verzekering (tussentijds) wijzigen of beëindigen?

Over Loyalis

Uw gids in Inkomen & Zekerheid

Iedereen maakt leuke en minder leuke momenten mee in het leven. Deze ‘life events’ hebben grote of kleine gevolgen voor uw toekomst.

Loyalis is sinds 2002 dé specialist op het gebied van Inkomen & Zekerheid. Met onze 150 specialisten helpen we uw inkomen te beschermen bij arbeidsongeschiktheid. Zo bent u zeker van een stabiel inkomen en voorkomt u eventuele geldzorgen. Maar liever nog doen we er met uw werkgever alles aan om uitval te voorkomen. Door te helpen bij centrale thema’s als vitaliteit, preventie, verzuim, re-integratie en zekerheid. 

over-loyalis